reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Maxweel data badania (14 lipca) znacząca :) jednak aniołek nad Wami czuwa :) co do tego , czy za darmo to nie mam pojecia

ja robiłam ostatnio pedicure za 60 zł. i tez Pani uzywała takiej maszynki jak Ula. nózke miałam jak niemowle, teraz tarka cos poprawiam ,ale jestem zadowolona

Antek pogardził dzis obiadem wiec idziemy na plac zabaw. Moze namysli sie po powrocie :)

edit. Mama ja w dniu swoich urodzin tj.17 listopada dostałam skierowanie na patologie , ale nie wiedziałam ile beda mnie tam trzymac , a nie daj Bóg urodze tego dnia wiec zostałam w domu i pojechałam na drugi dzień rano:-p i 19 już było po wszystkim. nie chciałąm miec z młodym urodzin , bo jakby kiedys wybrał impreze z kolegami a swoja ukochana mamusie zostawił to chytba bym go zatłukła:cool2::-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski
ja tak na szybko bo obiad gotuje ale właśnie mi się przypomniało kilolek jeśli chcesz przywiozę ci specyfik na kupki dla Michałka , co prawda w PL będe dopiero za 3tygodnie ale mogłabym ci go wysłać paczką priorytetową , to jest coś o konsystencji miodu ale z jakiś zbóż i mi to położna polecała dla młodego jak mało kupek robił , dodawałam to do mleka więc myślę że spokojnie mogłabys to dodawać do jedzenia np jogurtu albo samo dawać na łyżce ,napisz mi tylko czy chcesz to kupię od razu póki pamiętam ;)
dziunka gratki za @ i współczucia z powodu teściowej :(
martolinka widzę że staranka już na starcie :D , mam nadzieje że się nie rozmyśliłaś ?? :)
znikam ,odezwę się wieczorkiem :)

Martolinka Marcel jest z 19? Jeśli tak to jak Kacper:-)

Gosiulek - martolinka ma syna Antka a Marcel jest mój :D no i chyba wychodzi na to ze z 19 listopada jest Antek ;]
Ja nie miałam wyjscia - Marcel sam sobie wybrał 8 listopad - dzien moich 25 urodzin :D no i co ja miałam zrobic. Przeciez nie zakorkują :-D:-D Tak tez mniej wiecej USG wychodziło 8-11 listopad. Z @ wychodziło na 21 ale młody widac wiekszy był.

ps. Mamy juz jedną trójke na wierzchu.... dwie są przebite a jedna na dniach sie przebije. Idą nam expressem ...... na wizycie 6 czerwca u alergologa nie było jeszcze dwójki a teraz prawie trójki juz są :szok::-D Nawet idą tez bezboleśnie tylko ten gesty, siedzący katar mnie doprowadza do szału bo jak nieraz Marcel sie nim zaciągnie to jak stary chłop ;/;/

Ostatnia edycja:
ufff....
dopiero dotarłam do domu, po po drodze ze żłobka rozwalił mi się wózek, tak, ze nie dało się go rozłożyć ani złożyć (śrubka się odkręciła). Związałam go Ali bluzą i chustką i ciągnę za sobą. Do tego komputer na plecach, kilogram fasolki i pudełko malin w siatce (miały jechać pod wózkiem) i Ala która ci 5 kroków chce na ręce. Po drodze plac zabaw więc dostała wścieklizny - przykupiłam ją obietnicą kupienia wafelka koło domu. Kupuję wafelka, patrzę a ona wpyla kajzerkę :). Dobra, zapłaciłam za kajzerkę, wychodzimy - patrzę a Ala bez bułki :/. Odłożyła zpowrotem na półkę - na szczęście udało mi się zlokalizować tę nadgryzioną :)))))))))))

A teraz misiak śpi.....

Oj kurcze przepraszam.Coś mnie zaćmiło.:-DWszystko przed Wami Dziewczyny.Może będzie jeszcze i Antek i Marcel:-D
Mama pytałąm jak się dostać na zamknięty. Prawdopodobnie Ty mnie tam wpuścisz:tak:
U Kacpra też wychodzą 3 i 5 zaczynają. Ciężkawo ale nie jest źle.Oby szybciej bo i od smoczka chciałabym odzwyczaić.

Agrafka dobre.Uśmiałam się.:-D

Ostatnia edycja:
gosiulek - wejściówki rozdaje Ilona :D ja sie tam czym innym zajmuje. ale z tego co wiem album zamkniety jest dla stałych bywalców [aktywna obecność na forum min. pół roku].

A ja sie usmiałam ze hej a najpierw zdziwiłam ze hej. Zdejmuje pampka a tam bobek wielki jakis.,...... mówie kupa? dziwna jakas. Zgniatam przez pampka a tak okrągy czarny kamien wielkosci duzego paznokcia hahahahaha. Marcel poszalał ze hej. Nawet kamienie miał w majtkach :D:D:D:DD:D

reklama
no ja nie wiem od kiedy jestes ale kojarzę Cie od niedawna ze z Nami rozmawiasz ;p nie wiem niech lud zadecyduje :D a zreszta to Ilona daje wejscie wiec ja i tak nie pomoge bo nawet nie wiem jak sie to robi hahahahahahaahaha.

Do góry