reklama
AniaSm
Fanka BB :)
mieszkam w Tarnowie ok 80km od Krakowa więc mam tam dość blisko ,zresztą tam się uczyłam i mieszkałam przez jakiś czas
a nasz następny pobyt w pl to pewnie dopiero na wielkanoc
a nasz następny pobyt w pl to pewnie dopiero na wielkanoc
Ania ja w Tarnowie mam rodzine
wiem gdzie to jest:-)
ja mieszkam pod Wadowicami wiec do Krakowa mam 60 km:-)
ja nie wiem kiedy bede nastepnym razem w Polsce, moze jeszcze w tym roku ale postaram sie w takim razie byc na Wielkanoc, zeby sie spotkac
pathanka na pewno tak bedzie, interes sie rozkreci i wszystko bedzie ok;-)

ja mieszkam pod Wadowicami wiec do Krakowa mam 60 km:-)
ja nie wiem kiedy bede nastepnym razem w Polsce, moze jeszcze w tym roku ale postaram sie w takim razie byc na Wielkanoc, zeby sie spotkac

pathanka na pewno tak bedzie, interes sie rozkreci i wszystko bedzie ok;-)
AniaSm
Fanka BB :)
no to spotkanie obowiązkowe , musimy się tylko terminami zgrać
hehe
uciekam do spania
kolorowych
)
uciekam do spania
kolorowych
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Hej laski - dzisiaj jestem pierwsza
młody zwlókł nas o 5.55 wołając mama mjeko. No i coż było robic.......flacha musi byc.
Wczoraj kawałek pogody, dzisiaj niebo granatowe i zas deszczowo az do poniedziałku ;// czy my tu kurde anglie mamy
Młody od rana uczy sie wypowiadac słowa dwa: piżama [piżok] i ręcznik [jencik] a na koszula woła [kośuła] - i to wszystko juz dzisiaj
Teraz chwile zajęty bo dorwał swoją koszulke i ją zawzięcie ubiera. Niech sie szkoli
Wczoraj po kąpieli założył body....głowe i ręce - sam
) rozbiera sie z pajacyków i bodziaków tudzież bluz, butów i skarpet ssam. ze spodniami i koszulkami gorzej
Ech Dziunka - co sie dzieje na tym swiecie to szkoda gadac :-( ze tak kurde szybko i jakby znienacka to wyszlo :-( oby jakos to dziadostwo wyleczyli. Jak tam A.?
Wczoraj kawałek pogody, dzisiaj niebo granatowe i zas deszczowo az do poniedziałku ;// czy my tu kurde anglie mamy

Młody od rana uczy sie wypowiadac słowa dwa: piżama [piżok] i ręcznik [jencik] a na koszula woła [kośuła] - i to wszystko juz dzisiaj

Teraz chwile zajęty bo dorwał swoją koszulke i ją zawzięcie ubiera. Niech sie szkoli
Ech Dziunka - co sie dzieje na tym swiecie to szkoda gadac :-( ze tak kurde szybko i jakby znienacka to wyszlo :-( oby jakos to dziadostwo wyleczyli. Jak tam A.?
Cze,
moje przespały całą noc, ale oczywiście sobie trochę po łóżku powędrowały.. ale tak to ja mogę,,,;-)
Mamo - niezły synek językowo nie powiem...; co do pogody - u nas słonko, ale wietrznie i zapowiadają deszcze oraz burze...
A my mamy dziś rocznicę, jestem ciekawa czy małżon pamięta;-) ależ to dawno było ...
moje przespały całą noc, ale oczywiście sobie trochę po łóżku powędrowały.. ale tak to ja mogę,,,;-)
Mamo - niezły synek językowo nie powiem...; co do pogody - u nas słonko, ale wietrznie i zapowiadają deszcze oraz burze...
A my mamy dziś rocznicę, jestem ciekawa czy małżon pamięta;-) ależ to dawno było ...
gosiulek73
mama K&K&A
Anawawka samych słonecznych dni Wam życzę i duuużo,dużo szczęścia:-)
Dziunka oby wszystko było dobrze,sprawnie i szybko do nas wracaj.
Dziunka oby wszystko było dobrze,sprawnie i szybko do nas wracaj.
Ostatnia edycja:
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
anawawka sto lat!!!!!:-)
Witajcie;-)
ja dzis umówiłam sie z siostra i jej "podopieczną" na cały piekny dzień na dworze. Mam dziś jakis podły nastrój od rana...
Witajcie;-)
ja dzis umówiłam sie z siostra i jej "podopieczną" na cały piekny dzień na dworze. Mam dziś jakis podły nastrój od rana...