reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

nie duzo. Tylko muszę wiedzieć przeciwskazania, interakcje z innymi lekami (chyba, ze ulotka po angiesku to dam rade), bo Michał sporo bierze.

reklama
Ania szkoda, ze mnie nie bedzie w Polsce w tym czasie:-( ja do Krakowa mialam niedaleko:tak: i chetnie bym sie spotkala;-) moze innym razem? W Krk masz rodzinke czy tak sobie jedziecie?:-)

Ania ja w Tarnowie mam rodzine:tak: wiem gdzie to jest:-)
ja mieszkam pod Wadowicami wiec do Krakowa mam 60 km:-)
ja nie wiem kiedy bede nastepnym razem w Polsce, moze jeszcze w tym roku ale postaram sie w takim razie byc na Wielkanoc, zeby sie spotkac:-D
pathanka na pewno tak bedzie, interes sie rozkreci i wszystko bedzie ok;-)

Hej laski - dzisiaj jestem pierwsza :D młody zwlókł nas o 5.55 wołając mama mjeko. No i coż było robic.......flacha musi byc.
Wczoraj kawałek pogody, dzisiaj niebo granatowe i zas deszczowo az do poniedziałku ;// czy my tu kurde anglie mamy :confused:
Młody od rana uczy sie wypowiadac słowa dwa: piżama [piżok] i ręcznik [jencik] a na koszula woła [kośuła] - i to wszystko juz dzisiaj :szok:
Teraz chwile zajęty bo dorwał swoją koszulke i ją zawzięcie ubiera. Niech sie szkoli :) Wczoraj po kąpieli założył body....głowe i ręce - sam :)) rozbiera sie z pajacyków i bodziaków tudzież bluz, butów i skarpet ssam. ze spodniami i koszulkami gorzej :D

Ech Dziunka - co sie dzieje na tym swiecie to szkoda gadac :-( ze tak kurde szybko i jakby znienacka to wyszlo :-( oby jakos to dziadostwo wyleczyli. Jak tam A.?

Cze,
moje przespały całą noc, ale oczywiście sobie trochę po łóżku powędrowały.. ale tak to ja mogę,,,;-)
Mamo - niezły synek językowo nie powiem...; co do pogody - u nas słonko, ale wietrznie i zapowiadają deszcze oraz burze...

A my mamy dziś rocznicę, jestem ciekawa czy małżon pamięta;-) ależ to dawno było ...

reklama
anawawka sto lat!!!!!:-)

Witajcie;-)
ja dzis umówiłam sie z siostra i jej "podopieczną" na cały piekny dzień na dworze. Mam dziś jakis podły nastrój od rana...

Do góry