reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Marta jak to było?
Od cierpienia do euforii cienka granica czy coś w tym stylu? Przypomnij mi;-)

Bo mnie to spotkało, chodzę z bananem na buzi, właściwie nie wiem dlaczego ale jest FAJNIE:-D A dziś miałam romantyczne zderzenie z pewnym psem i jego przystojnym panem:-D

reklama
Dziunka to był cytat z Miłosza "jest taka cierpienia granica za którą się uśmiech pogodny zaczyna"
;-) i wiesz co ś w tym jest

My już po spacerze, młody zasnął. Wcale nie jest bardzo ciepło . Podobno ma padać:baffled:

Dostałam dziś od synka ukochana czekolade "z okienkiem":tak: wszystko było dobrze dopóki jej nie przejęłam a młody zachciał zjeść kawałek. Odmówiłam i powiedziałąm , że najpierw śniadnie potem słodycze. Spojrzał na mnie i mówi "Tak ":tak:

Macie jakieś sposoby na ból łba? Bo mi właśnie tak daje do wiwatu, że cała lewa strona mnie pobolewa, wrrrr.
A ja juz wiem, że pójdziemy na rurki z kremem, mniammmm.... :-D oczywiście przyjemność musi być nie tylko dla mnie ;-) ale co tam .. a niech mają.

Martolinka - niestety nie mam pod ręką niczego tabletkowego... nawet dojścia do apteczki nie posiadam, chyba że wezwę pogotowie domowe w postaci rodzinki z lekarstwami...:-D A zapobiegliwa nie jestem nie noszę lekarstw ze sobą. Ehh zrobiłam sobie kawę może zadziała.... ciśnienie atmosferyczne leci w dół, a ja meteopatka odczuwam ... wrrr

Cholewcia nie posiadam takich macek ;-) ehh wypijam kawę i zobaczę.. może mi przejdzie.. a jak nie to jak to mój kolega mówi, jak bolał mnie ząb to go wyrwałem, a jak głowa... to do Francji trzeba pojechać...:-D

reklama
hej dziewczyny ;)
anawawka ja rzadko biore cos przeciwbolowego ale jak mam @ albo mnie boli mnie bark(skubaniec daje czasami popalic tak, ze sie wszystkiego odechciewa:/) to biore aleve, tylko to mi pomoga:tak: ewentualnie taki lek angielski przeciwbolowy (nie paracetamol:-D). Przeszedl juz bol?:-)
martolinka ale masz kochanego synka:tak: ja tez dostalam czekoladki i róże:tak: maz mu dal jak wrocil z pracy i slysze jak mowi do Niego: "daj mamusi" a Kuba; " NEEEE" hehe:-D ale po chwili przybiegl i mowi do mnie: " da mama" :) ale slodko ;) i co? i czekoladki prawie zjedzone ale to moje ulubione :) raz jest dzien matki w roku w koncu:-D

Kuba spi, maz tez a ja sie nudze jak zwykle:/ pogoda do du...;/ pada deszcz co po chwile, cos czuje ze dzisiaj nie bedzie spaceru bo te shower'y (jak to mowia Anglicy) sa co po chwile z przerwa na slonce ;)

Do góry