reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Moja mama dzień mamy robi w sob, a teściowej dam rano w imieniu A... a ja na swój do szkoły idę dopiero 10.06 :szok:

Myślicie że mogę już ten gaz odkręcić?

Etna Asia jak widzi tatę na skype to wyciąga ręce i woła "opa, opa". Nie kuma że tata jest daleko i nie może przyjść i jej wziąć. I te nocne wędrówki. Myślałam że ona nie odczuje, a odczuwa chyba najbardziej z nas wszystkich:-(

Ehh doczytałam WAS,, i mam jedno przemyślenie .. co za czasy nastały.. normalnie jak rodzic chce zapewnić jako takie życie rodzinie to musi albo do późna papieprzać, albo wyjechać .. i oczywiście w mordę jeża najbardziej tracą dzieciaki...

Moje padły po 20.30, nawet Gonia nie kręciła się zbyt długo, a tak jak pisała kikolek wiatr szalał i zbytnio nie dało się z dziećmi wysiedzieć na zewnątrz.

Moje dziecko ogląda bajki...........................................no bez komentarza!!!

Pospał dzis 4h do ok 18 i jak ok 22 chcialam go polozyc spac zaczął złazić z łóżka, potykac i przewracac sie po ciemku, płakać ze musialam wyjsc z sypialni. Potem byla histeria o rozne rzeczy i ogląda bajkę........., chcialam go wziąć do sypialni to tylko burczał na mnie "nie" no ale ide siłą wziąc bo to jakis kosmos do ktorej on siedzi ;/

dziunka biedna Asia, wspolczuje;( o dziwo takie dzieci najbardziej przezywaja, sama bylam w szoku jak bylam w Polsce w kwietniu z Mlodym a maz zostal w domu (dwa tygodnie sie nie widzieli) i codziennie rano jak wstawal mowil tata albo jak zasypial, a raz jak moja mama zazartowala (chciala, zeby na cos zwrocil uwage i inaczej do Niego nie docierało) :"Kuba patrz tata idzie", On sie biedaczek odwrocil i tatusia nie bylo, zaczal plakac ale to tak bardzo, ze Go uspokoic nie moglam :( mama juz wiedziala, ze mowic tak nie moze!!
A najgorsze bylo to, ze jak wrocilismy, maz nas odebral z lotniska to Kuba zaczal plakac, nie chcial do Niego isc ani nic, dopiero na drugi dzien wrocilo wszystko do normy, a juz nie mowie jak mojemu bylo przykro:( takie zycie, dlatego ja sobie juz powiedzialam, ze sama z Mlodym nie lece do Polski, albo w trojke albo w ogole.
Dziunka mam nadzieje, ze sie wszystko ulozy i niedlugo bedziecie juz razem:tak: niewazne gdzie ale wazne, zeby razem;) zycze Wam tego ! ;)
a ja dzisiaj rozmawialam z mezem na temat wczasow i chyba wybierzemy sie nad polskie morze:-) chcialabym, musi popytac jutro o urlop, ja bym poleciala z Kuba samolotem, a On samochodem. Nie chce meczyc tyle godzin Mlodego w samochodzie:/ i przy okazji rodzinke by sie odwiedzilo, wszystko za jednym zamachem:-) takie wstepne plany, mam nadzieje, ze wypala.
Ula Olis jeszcze nie spi?:szok: Kuba poszedl spac dzisiaj o 20. 30 i bylam w szoku ze tak pozno:-D spal do 11, a popoludniu od 13.40 do 16.50:szok:

Ula nie wiem czy wiesz, ale właśnie telewizor najbardziej rozbudza. Telewizja powoduje problemy z zasypianiem/niewyspaniem. Tak jak, nota bene, ekran komputera. Moja Julia sama ogląda tv, ale w takim wieku jak Asia nie było o tym mowy. Może lepiej książeczki poczytajcie?

Etna julka raczej ok, ale codziennie domaga się rozmowy z tatą:tak:

Anawawka u nas to nic, za to np. w takim Hong Kongu kończy się pracę o 19-20, a wychodzi do niej wcześnie rano. tam chyba wcale nie ma życia rodzinnego:szok:

Ciasto kończy się piec, a ja zajadam truskawki z cukrem :D

pola u nas też tak było , jak po 3 tyg D nas odbierał z lotniska to Kuba jakoś nieszczególnie go witał ,chociaż moim zdaniem to wyglądało bardziej jakby był obrażony że tata go zostawił a teraz jak gdyby nigdy nic bierze go na ręce ;)
wchodzę na czata a tam pusto ,myślałam że siedzicie , no nic może jutro :D

kurde szkoda, ze ja nie dam rady na tego chata:/ nie jestem w tej grupie listopadowek co linka dostalam od kilolka ;( i sie pogubilam w tym wszystkim :/
Ania, moze i raacja ze byl tez obrazony chociaz mi sie wydawalo, ze sie Go bardziej bal:szok:

reklama
Jak wchodzisz przez ten link co Ci wyslalam otwiera się strona gdzie należy wpisać login i hasło. Wpisujesz sam login, bez hasła. I powinno wejść.

Do góry