Martolinka - do basenu mam ponoć 500 m, wg przewodnika mojego developera, a jednak jakoś nigdy mi nie po drodze... potwierdzam zbawienny wpływ na dziecko, bo sama pływałam i szkoda, że przestałam... Fakt, że zaczęłam jako 5-latka, ale wyładowywałam swoją energię na nim... co oczywiście robiłam ku uciesze swojej rodzinki, umęczonej moją osobą
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Polaa my chodzimy na basen gdy młody skończył 5 mscy. Mamy zajecia raz w tygodniu w sobote. Teraz sa ferie i jest przerwa i dopiero 4 lutego mamy nastepny termin wiec postanowiłąm dzis ot tak czystko rekreacyjnie pójść. Ponurkujemy troche , popluskamy sie
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Dziewczyny, nie wiem na ktorym watku o tym napisac, wiec pisze tutaj: jakis czas temu pisalam o problemach z myciem zabkow, mala nie daje sobie wlozyc szczoteczki do zebow, sekunde ja pogryzie, wyssie paste i potem zamyka dzioba. Macie jakies sposoby? Juz myslalam, ze dlatego ze pasta jest mietowa, ale sama woda tez nie chce myc. Jak wiec te zabki dokladnie wyszczotkowac? Mama przylatuje niedlugo i ma nam przywiezc paste owocowa, sprobujemy, ale pisze tutaj, bo moze macie jakies chwyty?
martolinka
Pianistka mój syn jak słyszy myju myju zabki to ochoczo biegnie do łązienki wiec nie mam tego problemu. Moze faktycznie owoocowa pasta cos pomoze.
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Zamowilam wlasnie taka silikonowa szczoteczke, nakladana na palec, zobaczymy moze ta sie przelamie? Jak nie to bede czekac na paste owocowa heh.
Zamowilam tez ta mate wodna o ktorej ktos pisal na zakupach, mam nadzieje ze malej sie spodoba nowa zabawa
Zamowilam tez ta mate wodna o ktorej ktos pisal na zakupach, mam nadzieje ze malej sie spodoba nowa zabawa
E
etna36
Gość
Martolinka to zamów przez allegro klapki i dla nas to sie przesyłką podzielimyAnawaka jak zaplacisz niemało kase za kurs to wstaniesz rano nawet w sobote Szkoda , ze to tyle kosztuje , bo naprawde pod wieloma wzgledami dla dzieci to niesamowita sprawa i na pewno urozmaicenie. Dzis musze młodemu kupic klapki na basen i wyjdzie na to , ze w sklepie w samym aqua parku , gdzie zostawie ze 40 zł... byłąm dzis w pepco , ccc i nie było klapek. Patrzyłam wczesniej na allegro i bardziej oplaca sie kupic na miejscu niz zamawiac doliczajac koszty przesyłki. trudno
my mamy owocowa )Zamowilam wlasnie taka silikonowa szczoteczke, nakladana na palec, zobaczymy moze ta sie przelamie? Jak nie to bede czekac na paste owocowa heh.
martolinka
Etna klapeczki juz kupiłam . Młody ładnie w nich chodzi ,
Wróciliśmy umęczeni , ale szczęśliwi, Antek spać nie zamierza mimo wszystko. Czekamy na tate , moze ja wyskocze do galerii i cos jeszcze upoluje na wyprzedazy.
Jestem miłośniczką zimy , ale już tęsknie za letnimi wieczorami...
Wróciliśmy umęczeni , ale szczęśliwi, Antek spać nie zamierza mimo wszystko. Czekamy na tate , moze ja wyskocze do galerii i cos jeszcze upoluje na wyprzedazy.
Jestem miłośniczką zimy , ale już tęsknie za letnimi wieczorami...
AniaSm
Fanka BB :)
a może ty myj przy niej zęby to ona się skusi ,dzieci lubią naśladować dorosłych więc kto wieDziewczyny, nie wiem na ktorym watku o tym napisac, wiec pisze tutaj: jakis czas temu pisalam o problemach z myciem zabkow, mala nie daje sobie wlozyc szczoteczki do zebow, sekunde ja pogryzie, wyssie paste i potem zamyka dzioba. Macie jakies sposoby? Juz myslalam, ze dlatego ze pasta jest mietowa, ale sama woda tez nie chce myc. Jak wiec te zabki dokladnie wyszczotkowac? Mama przylatuje niedlugo i ma nam przywiezc paste owocowa, sprobujemy, ale pisze tutaj, bo moze macie jakies chwyty?
Kuba mi wczoraj zrobił prysznic z mleka i maseczke z kurczaka ) ,mama robiła nugetsy z kurczaka i zostawiła na chwilę miskę z mlekiem i zanurzonymi tam kurczakami a ja siedziałam obok i Kube miałam na kolanach , nagle czułam jak coś zimnego się na mnie wylewa ) i dostałam te kawałki na twarz i kolana , myśmy się uśmiały a Kuba się popłakał bo się przestraszył
reklama
martolinka
Ania musiało wygladac to zbaawnie a jak te nugetsy ? dało sie z nich cos zrobic? jak smakowąły?