reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Kilolku ja własnie nie pamietam jak te kolczyki sie nazywaly musze poczekac na martolinke

Pawel przespal cala noc ufffffff, tego bylo mi trzeba. Mąż tez sie staral wiec troche mi lepiej dzisiaj.
Wczoraj po antybiotyku maly dopil mi mleczko i tak sie rozkaszlal, ze az zwymiotowal. pomijam ze caly do przebrania on i posciel, ale balam sie ze antybiotyk tez poszedl i bedzie sie meczyl w nocy, ale pewnie kryzys wczorajszego dnia juz sie wiecej nie powtorzy.

Martolinka gdyby pawel doszedl do siebie to moze czw/pt wpadniecie, no chyba że masz stracha, ale Antek to twarda sztuka (po mamusi).

Pisze bo mąż zrobił mi kawe, poszedl do roboty, Pawel wierci sie ale jeszcze spi a Pieńkowska na TVN tak mnie meczy swoja gadką i kreacją że nie dość że nie idzie jej słuchać to patrzeć na nią to tęż wątpliwa przyjemność

reklama
Pisze bo mąż zrobił mi kawe, poszedl do roboty, Pawel wierci sie ale jeszcze spi a Pieńkowska na TVN tak mnie meczy swoja gadką i kreacją że nie dość że nie idzie jej słuchać to patrzeć na nią to tęż wątpliwa przyjemność
to samo pomyslałam !!! :))))))))))))))))))))) czemu oni jej nie zmieiaja ? tylko jej partnerów ? ;/ mam nadzieje ze tego dretwiaka zdejma po wakacjach ;]

robiłyśmy te nugetsy z knora i nawet w miare smakują , chociaż liczyłam że bardziej zbliżone będą do tych mcdonaldowych

Ja kupuję pomysl na kurczaka po meksykańsku, wsypuję do pokrojonego pierśnika, mieszam, obtaczam każdy kawałek w jajku i bułce dwa razy i na patelnię. PYCHA!

Dziunka to coś ty przeskrobala, może będziemy Cie w telewizji ogladać.

Haha, o to chodzi właśnie że ja nic, po prostu praca;-)ale niewykluczone że mi będziesz paczki słać:rofl2:

Dobrze że Pawełek lepiej!:tak:

hej dziewczynki :)
u mnie dzis zimno brrrrrr wieje ajjj nie ruszam sie z domku na krok :)
Babcia chora juz 5 dzien - Oli nie był u dziadków 5 dni i widać ze już bardzo chce zejść :(, mój mąż cos zaczyna mocniej charczec, ma katar - chyba dzis u rodziców na dole spędzi wieczór hehehe Napakowałam dzis w niego leków, czosnek, mleko, miód i wysłałam do pracy hehehe Ale tak to jest jak sie w samych gaciach i bluzie węgiel z komórki przynosi, wrrrrrr
Niech ta zima sie skonczy, a tutaj tyle jeszcze przed nami :(

Etna zdrówka dla Pawełka.
Agrafka dla córci także dużo zdrówka!

Na chwilę wyszłam z pracy, zawieje i zamiecie śnieżne... , trudno się chodzi, bo chodniki śnieżne ehhh..
Etna - trzymam kciuki, by szło ku dobremu ;-)
Dziunka - masz u mnie kilo cebuli :-D:-D w razie co....;-)
Ulenka - byle do wiosny, ja sobie też to powtarzam... ale już bliżej niż dalej i tego się trzymajmy. Zdrowia dla rodziny...
A ja dziś pierwszy raz od dłuższego czasu idąc do pracy zauważyłam lekki świt!! :-)

Dawaj jej szczotkę z pastą, niech sobie sama tam mumla, innej rady nie ma

z Alicją mam ten sam problem i tak właśnie robię - czasem daje umyć sobie trochę przednie ząbki ale o 4 nie ma mowy.
Uparciuch straszny i zlośnik z tego mojego szkrabika - charakterem po tatusiu jak nic.

Teraz śpi biedak, ale generalnie nawet zapalenie płuc nie powstrzymuje jej od dokazywania na maxa :)

hej dziewczyny,
Marcel spi wiec mam sekunde na bb. Dzięki niemu latam juz od 7 ;/ góra, dół, góra, dół..... ciotka juz sama ze sobą i z tą bezsilnością i bólem nie moze wytrzymać wiec zadzwonilam do lekarza. Bedzie okolo 14 zobaczymy co powie. Jak tak dalej pojdzie to bedzie calkiem lezaca bo ona nic nie je! Szklanka bulionu - rosołu czy lnu, do tego kawa i kilka sucharków....no to jak ma byc dobrze. Coraz to słabsza...... :( A ja jak kocmołuch, nie mam kiedy sie sobą zająć :( Czuje sie juz dzisiaj na tyle lepiej ze mialam sily np garnki pomyć ;p I ide sie doprowadzic do jakiegos stanu uzywalności.... bo jak mnie lekarz zobaczy to ucieknie ;p

mama ja sobie tak myślę, ze jak ona ta nogę ciętą miala o ona chyba nie powinna chodzić?

Zla matka ze mnie... przyszlam do domu na 3 godziny, bo zaraz lece na rade i tylko patrze i kombinuje jakby tu dzieci zajać zeby móc choc troche posiedziec w spokoju :( nie jest dobrze

reklama
mama ja sobie tak myślę, ze jak ona ta nogę ciętą miala o ona chyba nie powinna chodzić?

ja sie tam nie znam ale..........lekarze kazali sie normalnie ruszac. Wstawala w szpitalu zreszta wygonili ją do domu wiec normalne ze szła...Oni to widzieli i nic nie protestowali. Wszystko sie ładnie goi - serio - tylko zeby ona jadła i miała siły!! :wściekła/y:

Do góry