reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama

mediumjwoy0i5547c00e329082303027.jpg

A... i trzymajcie jutro 0 14.30 za mnie kciuki, bo ide na rozmowe kwalifikacyjna ;-) chcialabym zmienic przedszkole bo, do tego obecnego to mam 20 minut jazdy samochodem.

3mamy :-)

no będę m,usiała jechać jeszcze raz.. :dry:nie odpszczę mu
powirem szczerze ze byłam w takim szoku że aż chciałam jak najszybciej z tamtąd wyjść:wściekła/y:
tak to więcej bym mu powiedziała....

kamcia dołóż im a jak nic nie będzie pomagało to naklnij im po Polsku może podziała :-)

IGNAŚ MILENKA 100 LAT!!!!:-):-):-):-)

baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!

na razie nadrobilam 3 watki.
mama byla i poleciala, troche jej brakuje,ale tez troche odetchnelam... jakas deprecha jeszcze mnie trzyma,ale jak pogoda ladna to humor tez dopisuje. mala ostatnio mocno rozrabia, je,jakby chciala, a nie mogla,wiec kilolek nie jestes sama. jak ma dobry dzien to zje 30-40ml papki, a jak zly to lyzeczke i pluje...kaszka i owocki jeszcze jako - tako,ale obiadki...ble

ja bym nie wybaczyla :p
jak dobrze wiedzieć że ktoś trzyma naszą stronę :)

baby wstretne, litosci nie macie, tyle pisac i pisac.... na samym listopadzie musialam nadrobic 50 stron!

mama byla i poleciala, troche jej brakuje,ale tez troche odetchnelam... jakas deprecha jeszcze mnie trzyma,ale jak pogoda ladna to humor tez dopisuje. mala ostatnio mocno rozrabia, je,jakby chciala, a nie mogla,wiec kilolek nie jestes sama. jak ma dobry dzien to zje 30-40ml papki, a jak zly to lyzeczke i pluje...kaszka i owocki jeszcze jako - tako,ale obiadki...ble

no wstretne te babska są, jak ja siedze w pracy to sie zastanawiam czy dam rade po powrocie i ogarnieciu chlopakow nadrobic jeszcze bb :dry: i jeszcze sie zastanawiam czy wszystko ze mna ok :blink:

loaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA

ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA
mnie te ubranka tez juz draznia .... tyle ślicznych i w plamach :| nic nie daje .... wlasnie pranie wstawilam z moim proszkiem i płynem zobaczymy czy cos da ... :| masakra jakas yh

a ja juz chate ogarnełam synek nakarmiony buja sie w bujaku;] zaraz jeszcze rybke trzeba przygotowac na obiadek i luzik ... ;] tak wogole to u mnie znow szpital sie zaczyna :/ Maz kaszle i cherla ja tak samo, katar nie odstepuje ..... no i Pawełek... w sumie kataru dzis nie ma ale kaszlec zaczał yh

dziendoberek:-)
u nas dzis tata ma fory i ja wstalam z mala zeby mogl sobie troszke pospac...:-) zapowiada sie kolejny ladny dzien:-) zaraz biore sie za ogrniencie kuchni, pranko trzeba wstaic itp itd....kolejny dzien kury domowej.....:-D

a czemu nie karmisz blw?

jak dobrze wiedzieć że ktoś trzyma naszą stronę :)

no wstretne te babska są, jak ja siedze w pracy to sie zastanawiam czy dam rade po powrocie i ogarnieciu chlopakow nadrobic jeszcze bb :dry: i jeszcze sie zastanawiam czy wszystko ze mna ok :blink:

Ja wszystko piore w 60 stopniach. Oprócz swetrów, a delikatne bluzki recznie.

My na zakupy i do Karwii. POGODA CUDOWNA!!!

reklama
Do góry