reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

No i ja sie doczekalam :) Tomi skonczyl 6 mcy :D

I oczywiscie wszystkiego dobrego naszym dzieciaczkom w dniu ich swieta
:rofl:

STO LAT TOMI!!!:-)

Wszystkim naszym ukochanym skarbom, cukiereczkom, kluseczkom i paróweczkom
życzę

ZDRÓWKA
SAMYCH POGODNYCH W ŻYCIU CHWIL
SZCZĘŚLIWEGO DZIECIŃSTWA
I
DUUUUŻOOOO SŁONKA I MIŁOŚCI :-):-):-)

no masz Ci los, rozpłakałam się ze wzruszenia:sorry2:
Zobacz załącznik 251604

reklama

61.gif

:-)Sto latek bejbuśki

Ale pogoda... ;( Jak ubierzecie dziś małych na spacer?My sie wybieramy za 2h do biblioteki(mamusia najlepsza książki od 1,5 roku trzyma- ale wstyd!) No i jak bedziem wracać to wstąpimy na tą imreze z okazji dnia dziecka( dobrze,że mamy blisko ten stadion - pare matrów od bloku ;)

Edit. Odwolali impreze, bo zła pogoda i dopiero za tydzień sie odbędzie ;(

Najlepsze,że nie mam cienkiej kurtki dla małego i pupa blada.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)Sto latek bejbuśki

Ale pogoda... ;( Jak ubierzecie dziś małych na spacer?My sie wybieramy za 2h do biblioteki(mamusia najlepsza książki od 1,5 roku trzyma- ale wstyd!) No i jak bedziem wracać to wstąpimy na tą imreze z okazji dnia dziecka( dobrze,że mamy blisko ten stadion - pare matrów od bloku ;)

Najlepsze,że nie mam cienkiej kurtki dla małego i pupa blada.

ubierz na cebulke:)

reklama
No i ja sie doczekalam :) Tomi skonczyl 6 mcy :D
100 lat!!!!:-):-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH NAJPIĘKNIEJSZYCH NAJGRZECZNIEJSZYCH I NAJSŁODSZYCH DZIECIACZKÓW Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
W SUMIE WAM E-CIOTECZKI TEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BO W SUMIE KAŻDA Z NAS JEST NA PEWNO CHOCIAŻ W MAŁEJ CZĄSTECZCE DZIECKIEM
:tak::tak::-D:-D

IZA-BK
wszystkiego naj
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

i jak w tym świąteczny dniu się miewacie?? u nas jak zwykle leje wiec brak mi słów... zaraz dostane deprechę jak to się nie zmieni:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry