reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
Menopauza jest mniej wiecej miedzy 45 a b55 r.z. i objawy moga wystapic kilka lat przed odtatnia miesiaczka i trwac nawet kilka lat po ;)

Menopauza jest mniej wiecej miedzy 45 a b55 r.z. i objawy moga wystapic kilka lat przed odtatnia miesiaczka i trwac nawet kilka lat po ;)
nie no co Ty,... hehe bez przesady , moja mama się na menopauzę nie nadaje... :-p
pytałam sę też czy ma i powiedziąła że jeszcze nie :-D
wiesz co mi się zdaje że jej samotnoć doskwiera i za to tak;-)
gada od rzeczy i te sprawy bo sama w domu , dzieci się porozchodziły...
i co ma biedna zrobić... :sorry2:

Kamcia to ile Ty masz lat? sorry za moje pytanie, ale masz młodą mamę :-) Nie żeby moja była jakaś stara, ale 44 wow! A mój tato ma 50 i jest spoko :-)

pewnie tak :-D ale to nie tłumaczy alkoholizmy.
No to Ty młoda dupa jesteś ;-) ja też, bo mam tylko 2 latka więcej i jestem najstarsza z rodzeństwa.

Menopauza to normalna sprawa , nie ma co sie przed nia bronic :D

A powiem Ci ze z moja mama tez kiepsko bylo. Ja z domu wylecialam, mlodsi bracia niby sa, ale jeden dorosly, drugi juz tez w grudniu 18-stke skonczyl. Nie trzeba bylo sie nimi zajmowac. I tak co weekend moi urzadzali sobie imprezki do rana lub upijali sie i sluchali Grechuty:eek: W pewnym momencie zaczelismy sie z babcia martwic, bo upic sie mozna, ale co weekend?:szok: Az w koncu mama zaszla w ciaze :-) szalenstwa sie skonczyly i czasem mysle ze to dziecko bylo im potrzebne aby wrocic do normalnosci :-) mama skonczyla palic, nie pije i jest ogolnie suuuper :-)

reklama
jakoś sobie tego nie wyobrażam :-) ale u niej było jak u dziunki, imprezy co tydzień, po za tym w poprzedniej pracy jej koleżanka stara alkoholiczka drinkowała z nią i od tego się zaczęło, ale wcześniej nie było to tak dokuczliwe jak teraz, bo raczej sporadyczne, a dziś nagminne. Myślę, że ona potrzebuje pomocy psychologa, spotkań z horymi na alkoholizm, sąsiadka nasza tak sobie z nałogiem poradziła nie pije już z 15 lat, mój wujek nie pije od 3 m-cy, chodził na spotkania AA, był na odwyku, ale w jego przypadku nie mówię o sukcesie, bo to za krótki okres.

Do góry