reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
Kasiula powiem Ci , ze ja Cie podziwiam . Jestes gospodynia pełna geba i kazdego dnia jak czytam Twoje posty utwierdzam sie w tym przekonaniu:-D

u nas leje. Dzien bez spaceru dniem straconym.. wiec pewnie małego w chuste jak sie obudzi , pod kurtke , parasol do reki i chociaz do sklepu...

Kasiula powiem Ci , ze ja Cie podziwiam . Jestes gospodynia pełna geba i kazdego dnia jak czytam Twoje posty utwierdzam sie w tym przekonaniu:-D

u nas leje. Dzien bez spaceru dniem straconym.. wiec pewnie małego w chuste jak sie obudzi , pod kurtke , parasol do reki i chociaz do sklepu...
hahahah czemu tak myslisz ??:p toz obiad zrobilam tylko ;P

ooo syn zjadl flipsy io krzyczy mamamamama
[video=youtube;AujzBAz_ZX8]http://www.youtube.com/watch?v=AujzBAz_ZX8[/video]

Ostatnia edycja:
Kasiula a bo czest o 2 dania i to tez nie makaron z sosem z paczki itp. Wzorowo posprzatane. Ostatnio koło 11 juz karkówka na obiad u Ciebie gotowa:-) Ja nie mowie , ze zupy w proszku jadam , gotuje i lubie to , ale jakos ostatnio wiekszego entuzjazmu i zapału nie mam:-)

Kasiula a bo czest o 2 dania i to tez nie makaron z sosem z paczki itp. Wzorowo posprzatane. Ostatnio koło 11 juz karkówka na obiad u Ciebie gotowa:-) Ja nie mowie , ze zupy w proszku jadam , gotuje i lubie to , ale jakos ostatnio wiekszego entuzjazmu i zapału nie mam:-)
hehe dzieki :) ale jakos radzic se trzeba :p czesto sprzatanie i pranie zostawiam na czas kiedy tata jest w domu :) no ale obiad to na przyjscie tatuśka musi byc ;-) choc sa dni ze nie ma nic :p i se sam musi radzic hahah wtedy tylko Pawelek ma gotowane :D

Taaaa, taaaa, Kasia ściemniara :D zamawia dania z pobliskiego baru :D
o przepraszam u nas podlasiak jest tzw :p i tam robia domowe dania ... :) i znam pare osob ze codziennie tam kupuja bo nei oplaca sie gotowac dla 2 osob :d np porcja ziemniakow 0.75 zł kotlet mielony 1.70 zł zupa barszcz ukrainski 1.4zł takie ceny kiedys byly przynajmneij :D

reklama
Do góry