Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja to szczerze podziwiam Ciebie i kilolkaHa! jak cennik zna
ZartujeI tez Cie podziwiam
![]()
oooooooooooo deszcz spad slonce uciekło albo ktos ukradł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to szczerze podziwiam Ciebie i kilolkaHa! jak cennik zna
ZartujeI tez Cie podziwiam
![]()
wiecie co jestem wściekła..
bylam u lekarza z małą..
i czekałam 3 h ... jak poje***a a ten mnie przyjął i powiedział ze wszytsko wporządku ....![]()
napisałam na zdrowiu, z wysyp[ką i z kaszelkiem małej bo mi "churcha"Kam to tylko się cieszyć jak wszystko ok :-) wolałabyś usłyszeć złe wieści??
A poszłaś z tą wysypką czy z czym??bo może przegapiłam
a czemu Twoja mama się dziwna zrobiła??
no to faktycznie nieza ciekawie...od pół roku pracuje w gastronomi, w takim ośrodku wypoczynkowym, kierownik jej nie płaci regularnie, a ta nadal tam robi jak murzyn, ale jak lubi się "jelenić" niech robi, mało tego zaczęła sobie popijać :-( i dla mnie jest nieodpowiedzialna, bo skąd mam pewność, że drina sobie nie walnie jak dzieckiem moim będzie się zajmować. Ogólnie coś jej padło na mózg, bo z moją siostrą czy bratem też często dogadać się nie umie i ona nie widzi problemu, którym dla nas jest alkohol. Nie jest mi miło, bo ona jest super babką, fajna, miła, tylko mało asertywna i naiwna jak dziecko.
od pół roku pracuje w gastronomi, w takim ośrodku wypoczynkowym, kierownik jej nie płaci regularnie, a ta nadal tam robi jak murzyn, ale jak lubi się "jelenić" niech robi, mało tego zaczęła sobie popijać :-( i dla mnie jest nieodpowiedzialna, bo skąd mam pewność, że drina sobie nie walnie jak dzieckiem moim będzie się zajmować. Ogólnie coś jej padło na mózg, bo z moją siostrą czy bratem też często dogadać się nie umie i ona nie widzi problemu, którym dla nas jest alkohol. Nie jest mi miło, bo ona jest super babką, fajna, miła, tylko mało asertywna i naiwna jak dziecko.
no to faktycznie nieza ciekawie...
nie wiem ile Twoja mama ma lat... ale moja też się dziwna zrobiła...
owszem nie pije ... ale taka jakaś, głupoty wymyśla.. i sie z nią ni idzie dogadać....
może z nią po prostu porozmawiacie na spokojnie??