reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

No to i ja sie witam w ten nudny i ponury dzien.....

nic mi sie nie chce, glowa mnie boli i niskie cisnienie jakies.... no i ta pogoda.

Bylam dzis u poloznej i mnie zbyla szybko... sprawdzila mocz i cisnienie i nara... :eek:
ide sie zdrzemnac... moze mi przejdzie hehe

reklama
Klaudzia, tak się zastanawiałam. jak w uk jest z badaniami krwi?
a konkretnie chodzi mi o kontrolowanie żelaza (i innych minerałów) we krwi, które są przecież bardzo istotne dla rozwoju dziecka...
a w siuśkach tego nie ma...

Witajcie dziewczyny:-) Ja też w piątek 13 mam szanse urodzić...bo jutro mam wizytę w gina i jak mnie pobada to może coś ruszy:tak:
Mnie już jest wszystko jedno, byle urodzić :-) Też mam jutro wizytę. Zwolnienie mi się kończy więc muszę iść.
a ja mam na trzynastego zaplanowane cc :rofl2:
Oj to trzymam kciuki. Będziemy mieć kolejną szczęśliwą mamusię.

A ja termin na jutro i zero objawów oprócz twardego brzuszka. :no:

butterfly nie martw się przyjdie i czas na Ciebie;-)
widzisz kasiiulka miała na 1 i jeszcze nie urodziła :-D

laparda jeśli chodzi o badanie krwi za granicą to pobioerają krew i jak jest wszystko ok to tak zostaje a jak nie to przysyłają kartkę ze szpitala(ja tak miałam) że ma się zbyt niski poziom żelaza i trzeba brać tabletki i to wszystko:-D

Natalunia, a nie mówiłam, że nie wody:) U mnie taż bywają zółtawe.. A testery już w tej ciąży zbyt długo się nie przydadzą:)
Co do Twojego porodu, to tak już kilka tygodni Ci schodzi :-) Do Księgi rekordów Cię zgłosimy:)
Mi też brzuch twardnieje, boli jak na @, kłuje.. i nawet śladu rozwarcia nie ma.. A termin przekroczony..

Od 36 tc - kiedy tabletki odstawiłam... i 5 listopada miałam szyjkę zachowaną, czyli nic się nie dzieje... jutro mam wizytę u gin. Zobaczymy co i jak z tą moją szyjką...

ja sie dziś czuję fatalnie:confused2: nie dość że pół nocy nie orzsespałam bo D mi chrapał
to jeszcze do tego dziecko tsk się napnało że nie mogłam uleżeć... zaczął boleć mnie żołądek i ie mogłam z bólu wytrzymać:confused2:
a w dole czułam jak mała się próbuje tam wcisnąć....:confused2:

to napinanie to skurcze przepowiadające... Może już niedługo na świecie będzie?

reklama
Do góry