reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No to i ja sie witam w ten nudny i ponury dzien.....

nic mi sie nie chce, glowa mnie boli i niskie cisnienie jakies.... no i ta pogoda.

Bylam dzis u poloznej i mnie zbyla szybko... sprawdzila mocz i cisnienie i nara... :eek:
ide sie zdrzemnac... moze mi przejdzie hehe

reklama
Klaudzia, tak się zastanawiałam. jak w uk jest z badaniami krwi?
a konkretnie chodzi mi o kontrolowanie żelaza (i innych minerałów) we krwi, które są przecież bardzo istotne dla rozwoju dziecka...
a w siuśkach tego nie ma...

Witajcie dziewczyny:-) Ja też w piątek 13 mam szanse urodzić...bo jutro mam wizytę w gina i jak mnie pobada to może coś ruszy:tak:
Mnie już jest wszystko jedno, byle urodzić :-) Też mam jutro wizytę. Zwolnienie mi się kończy więc muszę iść.
a ja mam na trzynastego zaplanowane cc :rofl2:
Oj to trzymam kciuki. Będziemy mieć kolejną szczęśliwą mamusię.

A ja termin na jutro i zero objawów oprócz twardego brzuszka. :no:

butterfly nie martw się przyjdie i czas na Ciebie;-)
widzisz kasiiulka miała na 1 i jeszcze nie urodziła :-D

laparda jeśli chodzi o badanie krwi za granicą to pobioerają krew i jak jest wszystko ok to tak zostaje a jak nie to przysyłają kartkę ze szpitala(ja tak miałam) że ma się zbyt niski poziom żelaza i trzeba brać tabletki i to wszystko:-D

Natalunia, a nie mówiłam, że nie wody:) U mnie taż bywają zółtawe.. A testery już w tej ciąży zbyt długo się nie przydadzą:)
Co do Twojego porodu, to tak już kilka tygodni Ci schodzi :-) Do Księgi rekordów Cię zgłosimy:)
Mi też brzuch twardnieje, boli jak na @, kłuje.. i nawet śladu rozwarcia nie ma.. A termin przekroczony..

Od 36 tc - kiedy tabletki odstawiłam... i 5 listopada miałam szyjkę zachowaną, czyli nic się nie dzieje... jutro mam wizytę u gin. Zobaczymy co i jak z tą moją szyjką...

ja sie dziś czuję fatalnie:confused2: nie dość że pół nocy nie orzsespałam bo D mi chrapał
to jeszcze do tego dziecko tsk się napnało że nie mogłam uleżeć... zaczął boleć mnie żołądek i ie mogłam z bólu wytrzymać:confused2:
a w dole czułam jak mała się próbuje tam wcisnąć....:confused2:

to napinanie to skurcze przepowiadające... Może już niedługo na świecie będzie?

reklama
Do góry