reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

To chyba wiele nas poród planuje na 13 :)))
Ja też jutro jadę na IP na ktg i na badanie i jak coś naruszą to może ten piątek również będzie mój :)))
Jutro chyba cisza będzie na forum za dużo nas ma wizytę u gina lub w szpitalu :))))

Malina powodzenia jutro!!! Pewnie już nie wrócisz w dwupaku :))))

reklama
To chyba wiele nas poród planuje na 13 :)))
Ja też jutro jadę na IP na ktg i na badanie i jak coś naruszą to może ten piątek również będzie mój :)))
Jutro chyba cisza będzie na forum za dużo nas ma wizytę u gina lub w szpitalu :))))

Malina powodzenia jutro!!! Pewnie już nie wrócisz w dwupaku :))))

Dziubasku ja juz dawno stracilam nadzieje na "naruszenie czegos":-D moj gin jest taaaaki delikatny, ze gdyby mojego A nie bylo w gabinecie, to podejrzewalabym gina o molestowanie :-D A swoja droga ja tez jutro na ktg ;-)

Dziewczyny dostalam wkoncu wiadomosc od Katrenki... bidula sie nameczy... :-:)-(

"Hej. Od wczoraj od okolo 10 wieczorem mam regularne silne skurcze. teraz sa mniej wiecej co 4 minuty ale odeslali mnie ze szpitala bo rozwarcie 3cm i nie zrobia nic dopoki nie bedzie 4c... nie dadza tez nic na bol chociaz jest straszny i mam go serdecznie dosc. pozostaje mi czekac i meczyc sie dalej... chociaz jestem wykonczona juz... nie spalam wcale od 2 dni/ mam nadzieje ze to sie niedlugo wkoncu skonczy..."

Oczywiscie odpisalam jej ze zyczymy szybkiego rozwiazania i spytalam skad ma wiedziec kiedy sie jej rozwarcie powiekszy.. na co odpisala ze to samo spytala lekarzy :eek::eek::eek:

trzymamy kciuki zeby jak najszybciej sie skonczyla ta meczarnia... :tak:

dziewczyny ja tez chce juz urodzic...mam juz dosc..wszystko boli..spac normalnie sie nie da:-(mam nadzieje ze do weekendy urodze a jak nie to juz mam na 17.11 skierowanie do szpitala na wywolanie!!

Dziewczyny dostalam wkoncu wiadomosc od Katrenki... bidula sie nameczy... :-:)-(

"Hej. Od wczoraj od okolo 10 wieczorem mam regularne silne skurcze. teraz sa mniej wiecej co 4 minuty ale odeslali mnie ze szpitala bo rozwarcie 3cm i nie zrobia nic dopoki nie bedzie 4c... nie dadza tez nic na bol chociaz jest straszny i mam go serdecznie dosc. pozostaje mi czekac i meczyc sie dalej... chociaz jestem wykonczona juz... nie spalam wcale od 2 dni/ mam nadzieje ze to sie niedlugo wkoncu skonczy..."

Oczywiscie odpisalam jej ze zyczymy szybkiego rozwiazania i spytalam skad ma wiedziec kiedy sie jej rozwarcie powiekszy.. na co odpisala ze to samo spytala lekarzy :eek::eek::eek:

trzymamy kciuki zeby jak najszybciej sie skonczyla ta meczarnia... :tak:

biedna :-( ale kurcze, ktora to z nas miala skurcze, a rozwarcia nie i musieli zrobic kleszczowe? Jeszcze skonczy sie na tym, ze katrenki dostanie partych bez rozwarcia :crazy: i to w domu :crazy:

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA
JADDDDEEEE RODZIIIIĆĆĆĆ :-)
Byłam własnie u GP - cisnienie 3 razy mierzone i dosyc wysokie, do tego znacznie mniejsza ilosc ruchow - wczesniej 100-200 w ciagu dnia teraz 20-30 od 2dni. Tak wiec moja lekarka zadzwonila do szpitala zapytac co z tym fantem zrobic biorac pod uwage ze w pt mialam i tak byc w szpitalu, no i powidzieli ze ma mnie przyslac że w takim wypadku mnie "wystartuja"... :-)
Tak wiec dziś lub najdalej jutro RODZE!!!! TO OSTATYNI DZIEN PRZED WYJAZDEM Ł...!!!!!!
GP kazala mi im o tym powiedziec, nawet sie poplakac bo dla nich to zadna roznica czy urodze w czwartek czy w sobote a dla mojego komfortu psychicznego róznica ogromna!!!
Matko, alez jestem podniecona... :shocked2::-)

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA
JADDDDEEEE RODZIIIIĆĆĆĆ :-)
Byłam własnie u GP - cisnienie 3 razy mierzone i dosyc wysokie, do tego znacznie mniejsza ilosc ruchow - wczesniej 100-200 w ciagu dnia teraz 20-30 od 2dni. Tak wiec moja lekarka zadzwonila do szpitala zapytac co z tym fantem zrobic biorac pod uwage ze w pt mialam i tak byc w szpitalu, no i powidzieli ze ma mnie przyslac że w takim wypadku mnie "wystartuja"... :-)
Tak wiec dziś lub najdalej jutro RODZE!!!! TO OSTATYNI DZIEN PRZED WYJAZDEM Ł...!!!!!!
GP kazala mi im o tym powiedziec, nawet sie poplakac bo dla nich to zadna roznica czy urodze w czwartek czy w sobote a dla mojego komfortu psychicznego róznica ogromna!!!
Matko, alez jestem podniecona... :shocked2::-)

Mary ciesze sie razem z Toba!!! Trzymam kciuki z calej sily i daj jak najszybciej znac co i jak :tak:

Dziewczyny, czuje sie jakbym pelnila jakis dyzur, bo wlasciwie to tylko ja tu jestem :-D:-D:-D (zamiast na porodowce siedze sobie na bb - dobija mnie to;-))

biedna :-( ale kurcze, ktora to z nas miala skurcze, a rozwarcia nie i musieli zrobic kleszczowe? Jeszcze skonczy sie na tym, ze katrenki dostanie partych bez rozwarcia :crazy: i to w domu :crazy:
oby to sie tak nie skonczyło :no::no::no:

Trzymamy kcuki !!! Kartnki dziwie sie, ze ci lekarze maja odwage ja wypisac do domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, to normalne nie jest :wściekła/y:

mary__mary noo to trzymamy kciuki zeby poszlo po twojej mysli !!!!

no i cale szczescie, ze dalas nam znac bedziemy wiedzialy co sie z toba dzieje :happy::happy:

reklama
dziewczyny ja tez chce juz urodzic...mam juz dosc..wszystko boli..spac normalnie sie nie da:-(mam nadzieje ze do weekendy urodze a jak nie to juz mam na 17.11 skierowanie do szpitala na wywolanie!!
do 17 juz naprawde nie daleko, nawet nie tydzień juz niedlugo sie doczekasz glowa do gory ;-)

Do góry