reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

to niezla rozbieżność:szok:.Ty to naprawde nie wiesz kiedy sie spodziewac;-)

No ba! I bądź tu człowieku mądry...Ale moja gin się uparła na początek grudnia:eek: Brała pod uwagę ost miesiączkę i wszystkie badania USG, które w różnych etapach ciąży wskazywały na tydzień ciąży wg ost mies.

reklama
Natalunia, to raczej nie wody..
A tak swoją drogą, to Ty chyba już najdłużej "rodzisz" z nas wszystkich:)

hehe ;-) myślałam że rodzę... Teraz cisza i od czasu do czasu jakies objawy, ale cisza... A to strasznie męczące.... Szczególnie twardnienei brzucha, które powodują uczucie gorąca... A to coś na wkładce to upławy (dziwne że mają odcień żółtawy). Następna 100 poszła na testery... Ale się uspokoiłam przynajmniej...

może się stęsknił i chce spędzić z Tobą dzień :)) mój

Niestety. Skonczylo sie na tym ze ja siedzialam z Julka w kuchni i malowalysmy, wycinalysmy itp itd a on w pokoju ogladal tv. I oczywiscie nastaly ciche godziny, bo ja sie nie zgodzilam pojechac do jego mamy :szok: po pierwsze jestem 3 dni po terminie, po drugie ktos by musial po nas przyjechac a pozniej odwiezc, a jak mam liczyc na "kogos" to dzieki wielkie, po trzecie moglby ze mna od czasu do czasu posiedziec, a nie ze jak ma wolne to by odwiedzal wszystkich na tym swiecie, byle nie w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a poza tym tesciowa mi do gustu nie przypadla i pewnie nie przypadnie :-D:-D:-D

Kurcze mężuś poszedł do piwnicy i zginoł... Może go coś przygniotło??:-D a tak na serio to muszę się wziąść za ogarnianie pokoju, bo nawet łóżka nie schowałam:zawstydzona/y: życzę Wam dziewczęta miłego i spokojnego popołudnia:-)

Moj jak ostatnio zginal, to sie odnalazl po godzinie. Byl u sasiadow na kawce :szok:

ja jestem ciekawa ktora urodzi w piatek 13-tego :)

O rany, nie strasz :szok:

Natalunia, a nie mówiłam, że nie wody:) U mnie taż bywają zółtawe.. A testery już w tej ciąży zbyt długo się nie przydadzą:)
Co do Twojego porodu, to tak już kilka tygodni Ci schodzi :-) Do Księgi rekordów Cię zgłosimy:)
Mi też brzuch twardnieje, boli jak na @, kłuje.. i nawet śladu rozwarcia nie ma.. A termin przekroczony..

Nie wiem, moze to kwestia tego ze n amnie zawsze wszystko goilo sie jak na psie, a moze tego ze olalam 99% rad internetowych i NAPRAWDE wietrzylam rane (i w szpitalu i w domu), naprawde sie ruszalam i mylam czesto ale jedynie wodą z mydlem Bialy Jelen.

Nic mnie nie boli - krocze mam właściwie zagojone, jutro zdjecie szwow. Prawie nie krwawie (jak przy koncowce okresu), mam ochote na przytulanki na maksa :) (w koncu po 8 miesiacach mam prawdziwa ochote).

Tak wiec sama nie wiem co spowodowalo to dobre samopoczucie, ale kazdej z Was zycze!
Wlewasz nadzieję w moje serce!

reklama
za to za jakis czas my opuchnięte będziemy siadać na gumowych kółkach, a ty z mężem szaleć będziesz :))))

jeny jak ja sie nie moge doczekac tych szalenstw :-D teraz to albo mi sie nie chce, albo jak zaczniemy to mi sie odechciewa w polowie. Bo lezec jak taki walek to nie jest przyjemne :eek: zero aktywnosci z mojej strony bo zaraz cos boli :eek:

Nie wiem, moze to kwestia tego ze n amnie zawsze wszystko goilo sie jak na psie, a moze tego ze olalam 99% rad internetowych i NAPRAWDE wietrzylam rane (i w szpitalu i w domu), naprawde sie ruszalam i mylam czesto ale jedynie wodą z mydlem Bialy Jelen.

Nic mnie nie boli - krocze mam właściwie zagojone, jutro zdjecie szwow. Prawie nie krwawie (jak przy koncowce okresu), mam ochote na przytulanki na maksa :) (w koncu po 8 miesiacach mam prawdziwa ochote).

Tak wiec sama nie wiem co spowodowalo to dobre samopoczucie, ale kazdej z Was zycze!

To zazdroszcze krocza :-D Ja mialam prawdziwe krwawienie chyba 6 tygodni :sorry:

Dziewczyny, glupie pytanie. A jak z waszym moczem? Bo moj jest od jakiegos czasu taki bardzo ciemny, pod braz az, a wczesniej byl przezroczysty i troche sie tym martwie. Badany mialam miesiac temu i wyniki niby idealne, ale nie wiem....

Do góry