kaśka k
Fanka BB :)
A ja chyba mam skurcze co 8 minut czekam jeszcze bo jak to przepowiadające a ja pojadę to pewnie znowu mnie zatrzymają ,a ja nie chce
o matko ale trafiłam ciekawa jestem czy się rozkęciłaś z tymi skurczami;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja chyba mam skurcze co 8 minut czekam jeszcze bo jak to przepowiadające a ja pojadę to pewnie znowu mnie zatrzymają ,a ja nie chce
O madalińskim nawet nie myślałam. A to nie tam każą rodzić w pozycji poziomej???
Rzecz jasna, że ile porodów i kobiet tyle relacji i opini. Poza tym dużo zależy od kobiet - ja jestem baaardzooo wymagająca i wiem, że sprostać mi to nie lada wyzwanie.
I jak?Teraz mam co 6,ale jeszcze nie jadę.Kurcze to chyba jednak nie przepowiadające,ale boje sie ,ze jak pojadę to mi przejdzie
Ja niepochlebne opinie o madalińskiego słyszałam, ale wiadomo. Każda ocena jest subiektywna, i każdy wybiera tam gdzie mu pasuje )))absolutnie nie rodzisz tam jak se chcesz, kucaki, klasycznie, pokracznie, skośnie itd;-) chodzilam tam do szkoly rodzenia, to jest bardzo postepowy szpital i porodowka taka odnowiona
Justi ja wg OM też mam na dzis termin :-).... ale cisza póki co
A wg USG i owulacji 19.11.
No dziewczynki dzis mój ostatni dzien w domu.
Jutro wybywam do szpitala z rana, a w czwartek mam nadzieję, że obwieszczę Wam dobrą nowinę :-)
Tylko nie wiem czy będę miała komu, bo jak Justi dzisiaj trafi do szpitala albo Gie-oska to jestem ugotowana i nikt nic nie będzie wiedział, że urodziłam póki nie wrócę :-)
A laptopa biorę tylko na jutro i środę,bo od czwartku to będę ślęczyc na instrukcja obsługi takiego innego, nowego, mikro modelu "laptopika" :-)
Martuska trzymam kciuki !!!!!!!!!!!
Gie-oska, nie czuję nic specjalnego ))Ola mi mozesz dac znac jakos dalej przekaze jak cos ze urodzilas:-)nie martw sie:-)a jaki to nowy model mikro laptopa masz??
Dziubasek ja tez mam dzis termin porodu hehe i jak sie czujesz??jakies skurcze masz albo cos??ja zaraz lece do ginka zobaczyc co mi ciekawego powie??w sumie ona zakladala ze juz sie nie spotkamy wiec pewnie bedzie bardzo zaskoczona jak mnie zobaczy hehe:-)
buziaki babeczki:-)