reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Pianistka- kurcze to napewno byl dla was niezly stres...no i w ogole nawet nie wiedzialam, ze sa mniejsze pieluszki niz jedynki....ale fajnie,ze wszystko juz sie toczy w dobrym kierunku....duzo zdrowka....przedewszystkim dla Twojej kruszynki.....:tak:

reklama
Dziewczyny pakujcie się... nie znacie dnia ani godziny... zbieram właśnie torbe i jedziemy do szpitala... po wizycie u gina mam skierowanie : ciśnienie 162/100 i rośnie, białko w moczu , nogi jak balony i jak to stwierdził m,ój gin - najlepiej jakby pani urodziła... więc jadę ze skierowaniem.. trzymajcie kciuki

Kciuki mocno zaciśnięte.

a jak ta polozna to stwierdzila robila ci usg? nie denerwuj sie bedzie dobrze a bole krzyzowe da sie przezyc ja kupilam sobie termofor i taki worek zelowy na zimne oklady (maz oczywiscie powiedzial ze juz calkiem zglupialam) i bede sobie w razie czego przykladac na przemian podczas tamtego porodu mialam te bole pod koniec a dziecko bylo normalnie ulozone wiec nie ma reguly
jezeli mnie ominie tym razem ta "przyjemnosc" to na pewno przyda sie na pozniej bo ja mam problemyz kregoslupem i Zuzi nawet nie moglam kapac przez to
a ja tnac koszty kupiłam 2 małe ręczniczki, zeby bylo łatwiej czerwony i niebieski ;-)jeden będę grzała na kaloryferze a drugi będę chlodziła wodą i przykładała na zmiane. Termofor co prawda mam ale chyba juz nie będę dokładać, bo i tak mam duzo.

ja siedze na pilce przed laptopem,lekko pochylona,juz chyba od miesiaca. przynajmniej mnie kosc ogonowa nie boli:happy2:
ja dokładnie ta samo.

Pianistko! Najczesciej tak bywa, ze plany planami a dziecko samo decyduje! Ale zdaliscie egzamin wspaniale i macie swoja kruszynke obok siebie :tak::-D:-D:-D

wiem, ze troche pozno o to pytam, ale czy wy wszystkie pralyscie wozki? i jak tak, to w jaki sposob, tzn do pralki czy recznie ? dalo sie odczepic? moj wyglada na czysty, ale z drugiej strony jest ciemny, wiec do konca nie jestem pewna :eek:
Ja pralam bo mialam po pierwszym synku. Tzn pralam recznie bude, pokrowiec na gondole(ten zewnetrzny) i materacyk, w pralce na "pranie reczne" wysciolke gondoli, a sama gondole przetarlam recznie zewnatrz gabeczka z detergentem. Ja mam jasny wozek.

Pianistka, dałaś czadu z opisem porodu - łzy jak grochy mi leciały, gratuluję talentu literackiego :-):-):-)
Martolinka, mocno 3mam, będzie dobrze :-):-):-)

reklama
A ja sie przeziębiłam :cool: Mam wodnisty katar, mokry kaszel i coś jakby zaczyna mnie pobolewać głowa. I jak na złość dziś sobota i przychodnia nieczynna :wściekła/y:
Znalazłam w internecie jakieś przepisy na syrop z cebuli i czosnku, co mi szkodzi spróbować, może pomoże ? Boję się żebym od tego kaszlu nie dostała skurczy, bo wszędzie tym straszą. Po drugie rodzić dziecko w chorobie to jakoś mało fajne :no:
No i najbardziej martwię się o malutką :-(

Do góry