reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Na mnie gaz nie zadziala, jedynie zmuli... a wole byc swiadoma niz mdlec tam... zreszta on nic nie pomaga przynajmniej na mojej rodzinie, a angole debile dawali gaz ciotce gdy rozcinali jej paznokcia :szok: bolalo ja bardziej po tym gazie niz przed
a co bedziesz brala? ciezko ci bedzie odmowic gazu bo oni na sile wciskaja:sorry: no ale badz asertywna:tak: ja juz robilam sobie plan porodu zdecydowalam ze nie chce epiduralu w ulotklach od poloznej wyczytalam tyle niedobrych rzeczy ze sobie daruje ja poprosze o zastrzyk z pethidine przy tym tylko nie wolno jesc ani siedziec w wannie w czasie porodu za to potem jestes w stanie chodzic i wszystko robic no i dzidzi moze byc ciezej oddychac i moze byc senna ale dla mnie to mniejsze 'zlo':sorry:

Wiecie co? Właśnie do mnie dotarło, że już za 2 tygodnie, czyli w 36 tc mam odstawić wszystkie tabletki oprócz witamin :szok: A to oznacza, że nie będe już brać tabletek rozkurczowych w tym no-spy.... I mogę rodzic.... Matko kochana....
tak sie wydaje ze jeszcze tyyyyylllllllllleeeeeeeeeee czasu a to praktycznie moze byc w kazdej chwili co nie? Nie kazda z nas donosi do terminu ;-) mnie tez to przeraza ale jak sobie mysle ze dziewczyny 15 lat na przyklad rodza jakos to ja tez dam rade :laugh2: najwyzsza pora na dzidziusia zreszta chcialam to mam!:tak:troche sie pomeczymy ale za to w koncu zobaczymy nasze slodkie malenstwa:-p

Dziewczynki ja zmykam, ide zrobic obiadek, cos ze soba, posprzatac troszku, moze spakuje czesc torby, albo doprasuje reszte rzeczy jakie sie jeszcze nazbieraly...
a popoludniu jedziemy z mamuska do IKEI poogladac rzeczy kuchenne :-) mam nadzieje ze wyrobimy z remontem przed narodzinami Oliwierka... tymbardziej ze duzooo roboty czeka mojego mezusia i tate :-)

A i mala prosba dla ktores z Was. Gdyby bylo wiadomo cos o Kasi a nie bylo mnie na forum to prosze o krotkiego smska co u niej slychac. dziekuje mam nadzieje ze nie sprawi to ktores klopotu :)

Wstawilam wlasnie chyba juz ostatnie pranie malego i skapnelam sie, ze uzywam plynu do plukania dla dzieci powyzej 3 roku zycia!!:wściekła/y:Myslicie ze powinnam wszytsko prac od poczatku??Powiedzcie mi, ze nie...

Wstawilam wlasnie chyba juz ostatnie pranie malego i skapnelam sie, ze uzywam plynu do plukania dla dzieci powyzej 3 roku zycia!!:wściekła/y:Myslicie ze powinnam wszytsko prac od poczatku??Powiedzcie mi, ze nie...
Kurcze, nie wiem co Ci powiedziec...
Jak chcesz to mozesz zaryzykowac i zostawic tak jak jest. Bedziesz obserwowac dzidziusia i jak w ciagu kilku dni nie dostanie wysypki, alergi to ok, ale jak dostanie to masz pranie murowane...i dzidziusia ktorego wszystko swedzi.
Decyzja zalezy do Ciebie.

Kurcze, nie wiem co Ci powiedziec...
Jak chcesz to mozesz zaryzykowac i zostawic tak jak jest. Bedziesz obserwowac dzidziusia i jak w ciagu kilku dni nie dostanie wysypki, alergi to ok, ale jak dostanie to masz pranie murowane...i dzidziusia ktorego wszystko swedzi.
Decyzja zalezy do Ciebie.
wydaje mi się że nie powinno być problemu jak tego płynu nie dałaś za dużo, a jak dzidzia dostanie wysypki to będziesz wiedzieć po czym a alergii nie wydaje mi się żeby maleństwo dostało

reklama
Do góry