reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Jeśli któraś Listopadówka czai się na srebrny medal, to radzę się pospieszyć bo KaśkaK już jest na ostatniej prostej :-) Mocno trzymamy kciuki za bezbolesny poród i zdrówko dla niej i dzieciątka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KASIU POWODZENIA!!!!! 3MAMY KCIUKI Z CALYCH SIŁ !!!!! Oby wszystko szybciutko poszlo. No i malutka miala duzoooo siły :tak:

Wlasnie rozwiesilam kolejne pranko maluszka...:-)jeszcze kilka dni i powinnam zakonczyc ta czynnosc(jesli pogoda dopisze). Pewnie skonczylabym szybciej, ale piore wszystko od rozmiaru 56 do 68, bo czasem 62 a 68 tak samo wygladaja, i chce miec juz przygotowane wyprane i poprasowane. Wlasnie zorientowalam sie, ze chyba nie zmiesci mi sie wszysko w komodzie 4szufladowej(dotychczas lezalo w 1czesci naszej wielkiej skrzyni w lozku sypialnianym) i wymyslilam, ze dokupie chyba taki pokrowiec na posciel, koce i tak te wieksze rzeczy poprane i poprasowane bede trzymac na poczatku, a jak maluszek wyrosnie z roz 56 to wtedy je wyjme:tak::-)

no straszna ale mysle ze jak bede karmila dosc długo to dobry pomysl i poprosze babci zeby mi takie cos uszyla w sumie duzo nie trzeba a napewno komfort o wiele wiekszy podczas karmienia
Kupic bym w zyciu nie kupila, ale jakby mial kto uszyc to chetnie. To wlasciwie wyglada jak wiekszy fartuszek kuchenny bez sznurkow, no nie?

Jeśli któraś Listopadówka czai się na srebrny medal, to radzę się pospieszyć bo KaśkaK już jest na ostatniej prostej :-) Mocno trzymamy kciuki za bezbolesny poród i zdrówko dla niej i dzieciątka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No coz zawsze pozostaje jeszcze braz...jak na olimpiadzie...wojna o podium.:rofl2:
a tak powaznie to trzymam za nia kciuki.....:tak:

Co do tych chust to dla mnie naciagane....to jak fartuch tylko bez wiazadelek po bokach...i 89zl.... kolejny gadzet z cyklu "nie koniecznie potrzebne wydawanie kasy....." rownie dobrze mozna by uzyc jakas wieksza ktora mamy w domy...taka wiecie na szyje....albo ta torebka na pieluchy...nie wem ale mnie to nie przekonalo....

Wiecie co? Właśnie do mnie dotarło, że już za 2 tygodnie, czyli w 36 tc mam odstawić wszystkie tabletki oprócz witamin :szok: A to oznacza, że nie będe już brać tabletek rozkurczowych w tym no-spy.... I mogę rodzic.... Matko kochana....

reklama
Do góry