reklama
weri
Fanka BB :)
a co bedziesz brala? ciezko ci bedzie odmowic gazu bo oni na sile wciskajaNa mnie gaz nie zadziala, jedynie zmuli... a wole byc swiadoma niz mdlec tam... zreszta on nic nie pomaga przynajmniej na mojej rodzinie, a angole debile dawali gaz ciotce gdy rozcinali jej paznokciabolalo ja bardziej po tym gazie niz przed

weri
tak sie wydaje ze jeszcze tyyyyylllllllllleeeeeeeeeee czasu a to praktycznie moze byc w kazdej chwili co nie? Nie kazda z nas donosi do terminu ;-) mnie tez to przeraza ale jak sobie mysle ze dziewczyny 15 lat na przyklad rodza jakos to ja tez dam radeWiecie co? Właśnie do mnie dotarło, że już za 2 tygodnie, czyli w 36 tc mam odstawić wszystkie tabletki oprócz witaminA to oznacza, że nie będe już brać tabletek rozkurczowych w tym no-spy.... I mogę rodzic.... Matko kochana....

weri
Kasiu najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa! zycze wszystkiego dobrego!;-) trzymamy kciuki!
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczynki ja zmykam, ide zrobic obiadek, cos ze soba, posprzatac troszku, moze spakuje czesc torby, albo doprasuje reszte rzeczy jakie sie jeszcze nazbieraly...
a popoludniu jedziemy z mamuska do IKEI poogladac rzeczy kuchenne :-) mam nadzieje ze wyrobimy z remontem przed narodzinami Oliwierka... tymbardziej ze duzooo roboty czeka mojego mezusia i tate :-)
A i mala prosba dla ktores z Was. Gdyby bylo wiadomo cos o Kasi a nie bylo mnie na forum to prosze o krotkiego smska co u niej slychac. dziekuje mam nadzieje ze nie sprawi to ktores klopotu
a popoludniu jedziemy z mamuska do IKEI poogladac rzeczy kuchenne :-) mam nadzieje ze wyrobimy z remontem przed narodzinami Oliwierka... tymbardziej ze duzooo roboty czeka mojego mezusia i tate :-)
A i mala prosba dla ktores z Was. Gdyby bylo wiadomo cos o Kasi a nie bylo mnie na forum to prosze o krotkiego smska co u niej slychac. dziekuje mam nadzieje ze nie sprawi to ktores klopotu
R
rouż
Gość
Kurcze, nie wiem co Ci powiedziec...Wstawilam wlasnie chyba juz ostatnie pranie malego i skapnelam sie, ze uzywam plynu do plukania dla dzieci powyzej 3 roku zycia!!Myslicie ze powinnam wszytsko prac od poczatku??Powiedzcie mi, ze nie...
Jak chcesz to mozesz zaryzykowac i zostawic tak jak jest. Bedziesz obserwowac dzidziusia i jak w ciagu kilku dni nie dostanie wysypki, alergi to ok, ale jak dostanie to masz pranie murowane...i dzidziusia ktorego wszystko swedzi.
Decyzja zalezy do Ciebie.
A
aga4444
Gość
wydaje mi się że nie powinno być problemu jak tego płynu nie dałaś za dużo, a jak dzidzia dostanie wysypki to będziesz wiedzieć po czym a alergii nie wydaje mi się żeby maleństwo dostałoKurcze, nie wiem co Ci powiedziec...
Jak chcesz to mozesz zaryzykowac i zostawic tak jak jest. Bedziesz obserwowac dzidziusia i jak w ciagu kilku dni nie dostanie wysypki, alergi to ok, ale jak dostanie to masz pranie murowane...i dzidziusia ktorego wszystko swedzi.
Decyzja zalezy do Ciebie.
reklama
C
Cleo1981
Gość
to zrób 2 razy płukanie dla pewności:-)Wstawilam wlasnie chyba juz ostatnie pranie malego i skapnelam sie, ze uzywam plynu do plukania dla dzieci powyzej 3 roku zycia!!Myslicie ze powinnam wszytsko prac od poczatku??Powiedzcie mi, ze nie...