reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2009

aha dziewuszki zapomniałam się pochwalić że za 2 tyg zmieniam mieszkanie....
oczywiście zadupie jakich mało i ciężko trafić (sama mam mały problem)
no ale chatka wyremontowana i wszystko nowe ... więc bierzemy... ehhhh...
ja to widzę średnio ale D jest zachwycony podwórkiem gdzie będzie mógł się bawić z dzieckiem.... :sorry2:

reklama
Kam, świetna wiadomość, nie musisz czekać do listopada z przeprowadzką :)))) Chyba zadowolona jesteś z tego powodu :))))
Zaczniesz sobie wcześniej wszystko szykować dla dziecka :)
Dziś mój lekarz potwierdził na usg chłopczyka :)))) (bo to ten drugi lekarz :)) wszystko ok! w 25 tyg. mam zrobić test z glukozą i powtórzyć badania toxo i cmv.
Od dziś do 31 lipca jestem na zwolnieniu :))) tzn. służbowy komp i telefon jest ze mną w domu :( w razie czego jestem na smyczy :(
Zajadam teraz czereśnie i biały serek i zaczynam sobie organizować dzień :) ale fajnie i spokojnie!
Te upławy to podobno norma przy infekcji jaką mam. Mam się dalej leczyć i nie martwić. Gdyby się zwiększyły wtedy mam interweniować.

Pozdrawiam!

aha dziewuszki zapomniałam się pochwalić że za 2 tyg zmieniam mieszkanie....
oczywiście zadupie jakich mało i ciężko trafić (sama mam mały problem)
no ale chatka wyremontowana i wszystko nowe ... więc bierzemy... ehhhh...
ja to widzę średnio ale D jest zachwycony podwórkiem gdzie będzie mógł się bawić z dzieckiem.... :sorry2:
Gratuluję i zazdroszczę.. :tak:

mary_mary narzekaj ile wlezie, pokazuj o co chodzi i w ogóle. Może cię puszczą, a jak nie to może przerzucą do tego officu i bedzie ci lżej, co?
mirian trzymam mocne kciuki, na pewno się uda i wytrwacie te 6 tygodni w brzuszku

MIRAN najważniejsze że jest poprawa!!! Na pewno Viki jeszcze posiedzi te parę tygodni!!! Trzymaj się dzielnie!!! Wszystkie tutak kibicujemy Ci najgoręcej jak potrafimy!!!

dziubasek gratuluję więc dobrych wieści... i chłopca :tak:

u mnie niby dobra wiadomość z tą przeprowadzką....
ale będziemy mieszkać na takim zadupiu że tak powiem....
że do miasta autem mam 5 min drogi a na nogach godzinę.....:dry: więc na spacerki to tylko do lasu chyba będę chodzić...
plus jest w tym że mało płacimy i mamy 3 pokoje (tak jak chcieliśmy) no i podwórko przed domem... oraz jak to D powiedział "spokój i ciszę" a ja uważam to za takie wypiz...ko :zawstydzona/y: że nawet nikt nie wie o tym miejscu:-p
no ale nie da się ukrytć że kilmat fajny.... gdyby było jednak nieco bliżej do miasta:-)

Dziewczyny, mam pytanie. Od jakiegoś czasu, gdzieś tak od 2 tygodni mam strasznie niskie ciśnienie. Dzisiaj np. 80/40. Nigdy tak nie miałam :-( Zawsze było książkowe 120/80, a teraz... Szczególnie rano. Podejrzewam, że to przez to jestem taka słaba i na nic siły nie mam. Czy któraś z Was ma podobnie? Może macie jakąś radę? Wizytę u lekarza mam dopiero na początku sierpnia :-( A to zmęczenie mnie dobija :-(

reklama
Do góry