reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

hej Dziewczyny :-) odnośnie kwestii mamusiek z Poznannia - hmmm właśnie się tak zastanawiałam dlaczego tak ostro tilko na Poznań zareagowałyście ;-) mam nadzieję, że nie chodzi o siakieś lokalne uprzedzenia ;-) ( oczywiście tutaj żartuję). Spoko wiem, że chodzi o porządek na forum.

reklama
to nie była reakcja na sam poznań...
też jestem z okolic poznannia.... więc wątpię że to jakieś uprzedzenia:sorry2:
chodzi wyłącznie o porządek... bo zaczyna się sypanie miastami jedno po drugim
a nas jest tutaj już dużo więc jak z każdego miasta będzie po 2-3 osoby to zarz się wałek zrobi i nie będzie można się dobić do ważniejszych tematów...
a fora regionalne są niżej to po co otwierać po 5 takich samych tematów??:dry:

miran trzymaj się kochana leż i nie głaskaj brzusia bo to wspomaga skurcze
wierzę że malutka poczeka jeszcze troszke w brzusiu

ja piję kawkę
u nas upał więc od rana nadmuchałam małej basenik i siedziałysmy w wodzie :-)
potem przyszła martyni koleżanka więc mogłam troszke poczytać

teraz zastanawiam sie nad obiadkiem :-)

hej dziewczyny!ja dzi bylam na tej obrzydliwej glukozie..ale to swinstwo ble:-(mialam robione badanie z 50g i takie mam wyniki:
-na czczo 82mg/dl
-po godz 125mg/dl
-po 2godz 104mg/dl

i nie wiem czy to dobry wynik czy mam sie juz martwic??dziewczyny pomozcie i powiedzcie to to znaczuy!!

poza tym pisalam dzis do dudziakowej i oto co napisala:"hej u nad dobrze fizyczne a psychicznie do bani:-(podobno jeszcze 4tygodnie w szpitalu beda,i sle buziaki i pozdrowienia dla dziewczyn z bb"

tez uwazam ze za duza watkow sie porobilo i niektore sa w ogole nie czytane wiec moze ktos moze je usunac??

Ostatnia edycja:
Racja, że trochę dużo sie tematów zrobiło i oczopląsu można dostać, myślę, że na regionalny dział można przenieść wątki "miastowe" np "Listopadówki z Wrocławia".

Za chwilę pojawi się tu Szczecin, Kraków, Łódź i Gdańsk :-)

Dobrze wiedziec jak to jest na tej glukozie :-)

Gosiu pozdrów Dudziakową od nas !!!

hej Dziewczyny :-) odnośnie kwestii mamusiek z Poznannia - hmmm właśnie się tak zastanawiałam dlaczego tak ostro tilko na Poznań zareagowałyście ;-) mam nadzieję, że nie chodzi o siakieś lokalne uprzedzenia ;-) ( oczywiście tutaj żartuję). Spoko wiem, że chodzi o porządek na forum.
no i pozniej bedzie bialystok, poznan, okolice poznania, okolice warszawy, oklice wrocilawia, okolice..... :nerd:
hej dziewczyny!ja dzi bylam na tej obrzydliwej glukozie..ale to swinstwo ble:-(mialam robione badanie z 50g i takie mam wyniki:
-na czczo 82mg/dl
-po godz 125mg/dl
-po 2godz 104mg/dl

i nie wiem czy to dobry wynik czy mam sie juz martwic??dziewczyny pomozcie i powiedzcie to to znaczuy!!

poza tym pisalam dzis do dudziakowej i oto co napisala:"hej u nad dobrze fizyczne a psychicznie do bani:-(podobno jeszcze 4tygodnie w szpitalu beda,i sle buziaki i pozdrowienia dla dziewczyn z bb"
ja mialam 80 a pozniej 120 i lekarz powiedzial ze dobre wyniki :)

to nie była reakcja na sam poznań...
też jestem z okolic poznannia.... więc wątpię że to jakieś uprzedzenia:sorry2:
chodzi wyłącznie o porządek... bo zaczyna się sypanie miastami jedno po drugim
a nas jest tutaj już dużo więc jak z każdego miasta będzie po 2-3 osoby to zarz się wałek zrobi i nie będzie można się dobić do ważniejszych tematów...
a fora regionalne są niżej to po co otwierać po 5 takich samych tematów??:dry:

jest mi obojętne kto jaki wątek zakłada jeśli bedę chciała poczytać to poczytam jeśli nie to nie wchodzę
nie rozumiem dlaczego niektórym przeszkadza że ktoś coś zakłada
dziewczyny wyluzujcie :tak:;-)
a tak zwane według niektórych śmietniki są na każdym forum jedne są bardziej czytane inne mniej to chyba normalne

ja nie widzę w tym problemu:blink:

Racja, że trochę dużo sie tematów zrobiło i oczopląsu można dostać, myślę, że na regionalny dział można przenieść wątki "miastowe" np "Listopadówki z Wrocławia".

Za chwilę pojawi się tu Szczecin, Kraków, Łódź i Gdańsk :-)

Dobrze wiedziec jak to jest na tej glukozie :-)

Gosiu pozdrów Dudziakową od nas !!!

właśnie to chciałyśmy wytłumaczyć z Kasiią... no ale niektórzy uwarzają że się przemądrzamy i skarżymy.....:sorry2:

Gosiu dzięki o wieści o dudziakowej... całe szczęście że już mało jej zostało i miejmy nadzieję że będzie wszystko ook....:tak:

mnie zaczął coś brzuch pobolewać w dole....:-( nawet boję się wstać zrobić sobie piciu.... ehhhh

Bura ja piłam 50 glukozy i po godzinie wynik wyszedł 9 (na te drugie dane to trzeba pomnożyć przez 18 czyli 162 a norma jest do 140,) zaraz idę do lekarza, więc okaże się co i jak, mam nadzieję, że jak powtórzę badanie, wynik wyjdzie w normie:zawstydzona/y:

reklama
Jeżeli chodzi o mnie to nie uważam, żeby któraś z Was w tej kwesti się przemądrzała. Dobrze wiem, że co za dużo to nie zdrowo (oczywiście chodzi o tematy z miastami). Ehmmm 3 dni na forum a tu już ochrzan ;-) (Spoko oczywiście kolejny raz żartuję)

Ja dzisiaj jak neptyk chodzę duszno od samego rana. Czekam na deszczyk, może będzie lżejsze powietrze i humorek się poprawi.

Do góry