hej Dziewczyny :-) odnośnie kwestii mamusiek z Poznannia - hmmm właśnie się tak zastanawiałam dlaczego tak ostro tilko na Poznań zareagowałyście ;-) mam nadzieję, że nie chodzi o siakieś lokalne uprzedzenia ;-) ( oczywiście tutaj żartuję). Spoko wiem, że chodzi o porządek na forum.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
to nie była reakcja na sam poznań...
też jestem z okolic poznannia.... więc wątpię że to jakieś uprzedzenia
chodzi wyłącznie o porządek... bo zaczyna się sypanie miastami jedno po drugim
a nas jest tutaj już dużo więc jak z każdego miasta będzie po 2-3 osoby to zarz się wałek zrobi i nie będzie można się dobić do ważniejszych tematów...
a fora regionalne są niżej to po co otwierać po 5 takich samych tematów??
a nas jest tutaj już dużo więc jak z każdego miasta będzie po 2-3 osoby to zarz się wałek zrobi i nie będzie można się dobić do ważniejszych tematów...
kaśka k
Fanka BB :)
miran trzymaj się kochana leż i nie głaskaj brzusia bo to wspomaga skurcze
wierzę że malutka poczeka jeszcze troszke w brzusiu
ja piję kawkę
u nas upał więc od rana nadmuchałam małej basenik i siedziałysmy w wodzie :-)
potem przyszła martyni koleżanka więc mogłam troszke poczytać
teraz zastanawiam sie nad obiadkiem :-)
wierzę że malutka poczeka jeszcze troszke w brzusiu
ja piję kawkę
u nas upał więc od rana nadmuchałam małej basenik i siedziałysmy w wodzie :-)
potem przyszła martyni koleżanka więc mogłam troszke poczytać
teraz zastanawiam sie nad obiadkiem :-)
hej dziewczyny!ja dzi bylam na tej obrzydliwej glukozie..ale to swinstwo ble:-(mialam robione badanie z 50g i takie mam wyniki:
-na czczo 82mg/dl
-po godz 125mg/dl
-po 2godz 104mg/dl
i nie wiem czy to dobry wynik czy mam sie juz martwic??dziewczyny pomozcie i powiedzcie to to znaczuy!!
poza tym pisalam dzis do dudziakowej i oto co napisala:"hej u nad dobrze fizyczne a psychicznie do bani:-(podobno jeszcze 4tygodnie w szpitalu beda,i sle buziaki i pozdrowienia dla dziewczyn z bb"
tez uwazam ze za duza watkow sie porobilo i niektore sa w ogole nie czytane wiec moze ktos moze je usunac??
-na czczo 82mg/dl
-po godz 125mg/dl
-po 2godz 104mg/dl
i nie wiem czy to dobry wynik czy mam sie juz martwic??dziewczyny pomozcie i powiedzcie to to znaczuy!!
poza tym pisalam dzis do dudziakowej i oto co napisala:"hej u nad dobrze fizyczne a psychicznie do bani:-(podobno jeszcze 4tygodnie w szpitalu beda,i sle buziaki i pozdrowienia dla dziewczyn z bb"
tez uwazam ze za duza watkow sie porobilo i niektore sa w ogole nie czytane wiec moze ktos moze je usunac??
Ostatnia edycja:
Racja, że trochę dużo sie tematów zrobiło i oczopląsu można dostać, myślę, że na regionalny dział można przenieść wątki "miastowe" np "Listopadówki z Wrocławia".
Za chwilę pojawi się tu Szczecin, Kraków, Łódź i Gdańsk :-)
Dobrze wiedziec jak to jest na tej glukozie :-)
Gosiu pozdrów Dudziakową od nas !!!
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no i pozniej bedzie bialystok, poznan, okolice poznania, okolice warszawy, oklice wrocilawia, okolice.....hej Dziewczyny :-) odnośnie kwestii mamusiek z Poznannia - hmmm właśnie się tak zastanawiałam dlaczego tak ostro tilko na Poznań zareagowałyście ;-) mam nadzieję, że nie chodzi o siakieś lokalne uprzedzenia ;-) ( oczywiście tutaj żartuję). Spoko wiem, że chodzi o porządek na forum.
ja mialam 80 a pozniej 120 i lekarz powiedzial ze dobre wynikihej dziewczyny!ja dzi bylam na tej obrzydliwej glukozie..ale to swinstwo ble:-(mialam robione badanie z 50g i takie mam wyniki:
-na czczo 82mg/dl
-po godz 125mg/dl
-po 2godz 104mg/dl
kaśka k
Fanka BB :)
to nie była reakcja na sam poznań...
jest mi obojętne kto jaki wątek zakłada jeśli bedę chciała poczytać to poczytam jeśli nie to nie wchodzę
nie rozumiem dlaczego niektórym przeszkadza że ktoś coś zakłada
dziewczyny wyluzujcie ;-)
a tak zwane według niektórych śmietniki są na każdym forum jedne są bardziej czytane inne mniej to chyba normalne
ja nie widzę w tym problemu
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Racja, że trochę dużo sie tematów zrobiło i oczopląsu można dostać, myślę, że na regionalny dział można przenieść wątki "miastowe" np "Listopadówki z Wrocławia".
właśnie to chciałyśmy wytłumaczyć z Kasiią... no ale niektórzy uwarzają że się przemądrzamy i skarżymy.....
Gosiu dzięki o wieści o dudziakowej... całe szczęście że już mało jej zostało i miejmy nadzieję że będzie wszystko ook....
mnie zaczął coś brzuch pobolewać w dole....:-( nawet boję się wstać zrobić sobie piciu.... ehhhh
Bura ja piłam 50 glukozy i po godzinie wynik wyszedł 9 (na te drugie dane to trzeba pomnożyć przez 18 czyli 162 a norma jest do 140,) zaraz idę do lekarza, więc okaże się co i jak, mam nadzieję, że jak powtórzę badanie, wynik wyjdzie w normie
reklama
Jeżeli chodzi o mnie to nie uważam, żeby któraś z Was w tej kwesti się przemądrzała. Dobrze wiem, że co za dużo to nie zdrowo (oczywiście chodzi o tematy z miastami). Ehmmm 3 dni na forum a tu już ochrzan ;-) (Spoko oczywiście kolejny raz żartuję)
Ja dzisiaj jak neptyk chodzę duszno od samego rana. Czekam na deszczyk, może będzie lżejsze powietrze i humorek się poprawi.
Ja dzisiaj jak neptyk chodzę duszno od samego rana. Czekam na deszczyk, może będzie lżejsze powietrze i humorek się poprawi.