reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
miran dobrze że już jest lepiej... teraz będzie tylko lepiej... na pewno uda wam się jeszcze troszkę wytrzymać razem :))

hej Miran,witaj na forum listopadoweczek:-)ciesze sie ze do nas dolacyzlas:-)
trzymam za Was bardzo mocno kciuki i wierze ze sie uda,nie poddawaj sie ,walcz ostro a napewno bedzie wszystko dobrze
a gdzie Wy mieszkacie ze tak ciezko z ubezpieczeniem?
pozdrawiam

ddopiero teraz zauwazylam ze mi suwaczek nawala zamiast 25tydz i jeden dzien to jest 24,kto wie jak to naprawic? ;)

mary no to Cię załatwili....:szok::wściekła/y:
se wymyślili... i tera:wściekła/y:z masakra bo jak jest możliwość przeniesienia to raczej zwolnienia nie dostaniesz.....:-(
u mnie nie było możliwości zmiany stanowiska bo byłam jedynym pracownikiem więc robiłam wszystko, kasa towqar i obsługa klijenta....
to też na zwolnienie mogłam iść......
mam nadzieję że jednak yda Ci się dostać H&S......trzymam kciuki.....:tak:

U mnie 40 godzin temu zaczely sie regularne skurcze. Do tego strwierdzilam, ze cos sie ze
mnie saczy, Doczekalam switu i do lekarza.

nie martw sie kochana napewno bedzie dobrze glowa do góry nie denerwuj sie a maleństwo nie bedzie spieszyc sie na swiat :)

aktualizacje do listy
Ja sie nazywam Magdalena, moja corcia to Victoria, termin wg. USG 2.11 ( jesli uda nam sie dotrwac )
uzupełnione :)
Dziewczyny mam pytanko do Was - a mianowicie czy powtarzałyście badania na toksoplazmozę? Ja nigdy nie przechodziłam tej choroby, nie mam przeciwciał i wyczytałam, że trzeba te badania powtarzać w każdym trymestrze. Mój gin mi nie zalecił. Nie wiem co o tym mysleć.
u mnie wyszy padania ze nie chorowalam nigdy i jezeli lekarz bedzie kazal jeszcze raz zrobic to zroie a jak nie to ne :)

też to zauważyłam i mnie to troszkę wkurza, bo są fora regionalne. Jak tutaj każda zacznie zakładać swoje to ciekawe ile będzie wątków :)))
nie popieram takiej swawoli :angry:
trzeba gdzieś zgłosić tą swawolę.... i będzie spokój.....:tak:
ddopiero teraz zauwazylam ze mi suwaczek nawala zamiast 25tydz i jeden dzien to jest 24,kto wie jak to naprawic? ;)
moje suwaczki też chodzą o tydzień do tyłu... ale już się do tego przyzwyczaiłam.....:-p

Miran bardzo Wam kibicuję, trzymam kciuki i pomodle się za malutką Viki, niech posiedzi u mamusi w brzuszku tyle ile potrzeba

a ja mam chyba cukrzycę ciążową, wczoraj odebrałam wyniki z krzywej cukrowej i nie wygląda to dobrze:-(

reklama
Do góry