kaśka k
Fanka BB :)
Ja dzisiaj jak neptyk chodzę duszno od samego rana. Czekam na deszczyk, może będzie lżejsze powietrze i humorek się poprawi.
no coś sie zachmurzyło muszę pranie zabrać z balkonu
ale duszno na maksa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj jak neptyk chodzę duszno od samego rana. Czekam na deszczyk, może będzie lżejsze powietrze i humorek się poprawi.
Wiewióra, ja też miałam normalnie tylko glukozę na czczo... I też ginka mi nic nie mówiła... Teraz wyszły mi ciała ketonowe w moczu (15mmol/) i strasznie się martwię, ale ginka powiedziała że mam zrobić jutro też glukoze na czczo... Czy ktoś coś słyszał o tych ciałach ketonowych albo miał ich też tyle???Kurcze a ja badanie glukozy miałąm robione 31,03, miałam wtedy pobierana krew i nic nie musiałam pić Od tego czasu 2 razy miałam robiona morfologię i badanie moczu i nic poza tym. Musze o tym porozmawiać z ginką .
A co mi tam przywitam sie na tej 500 stronce
u nas też upał w słońcu 35 stopni, duchota i na bank z tego burza będzie wieczorem. Marzy mi się basen z zimną wodą i zimne piwko już zapomniałam jak ono smakuje. Tak sobie myślę, że jak urodzę i skończę karmić (a karmić chciałabym minimum 6 miesięcy) to walnę dwa bronki i odlot;-)