reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

aha dziewuszki zapomniałam się pochwalić że za 2 tyg zmieniam mieszkanie....
oczywiście zadupie jakich mało i ciężko trafić (sama mam mały problem)
no ale chatka wyremontowana i wszystko nowe ... więc bierzemy... ehhhh...
ja to widzę średnio ale D jest zachwycony podwórkiem gdzie będzie mógł się bawić z dzieckiem.... :sorry2:

reklama
Kam, świetna wiadomość, nie musisz czekać do listopada z przeprowadzką :)))) Chyba zadowolona jesteś z tego powodu :))))
Zaczniesz sobie wcześniej wszystko szykować dla dziecka :)
Dziś mój lekarz potwierdził na usg chłopczyka :)))) (bo to ten drugi lekarz :)) wszystko ok! w 25 tyg. mam zrobić test z glukozą i powtórzyć badania toxo i cmv.
Od dziś do 31 lipca jestem na zwolnieniu :))) tzn. służbowy komp i telefon jest ze mną w domu :( w razie czego jestem na smyczy :(
Zajadam teraz czereśnie i biały serek i zaczynam sobie organizować dzień :) ale fajnie i spokojnie!
Te upławy to podobno norma przy infekcji jaką mam. Mam się dalej leczyć i nie martwić. Gdyby się zwiększyły wtedy mam interweniować.

Pozdrawiam!

aha dziewuszki zapomniałam się pochwalić że za 2 tyg zmieniam mieszkanie....
oczywiście zadupie jakich mało i ciężko trafić (sama mam mały problem)
no ale chatka wyremontowana i wszystko nowe ... więc bierzemy... ehhhh...
ja to widzę średnio ale D jest zachwycony podwórkiem gdzie będzie mógł się bawić z dzieckiem.... :sorry2:
Gratuluję i zazdroszczę.. :tak:

mary_mary narzekaj ile wlezie, pokazuj o co chodzi i w ogóle. Może cię puszczą, a jak nie to może przerzucą do tego officu i bedzie ci lżej, co?
mirian trzymam mocne kciuki, na pewno się uda i wytrwacie te 6 tygodni w brzuszku

MIRAN najważniejsze że jest poprawa!!! Na pewno Viki jeszcze posiedzi te parę tygodni!!! Trzymaj się dzielnie!!! Wszystkie tutak kibicujemy Ci najgoręcej jak potrafimy!!!

dziubasek gratuluję więc dobrych wieści... i chłopca :tak:

u mnie niby dobra wiadomość z tą przeprowadzką....
ale będziemy mieszkać na takim zadupiu że tak powiem....
że do miasta autem mam 5 min drogi a na nogach godzinę.....:dry: więc na spacerki to tylko do lasu chyba będę chodzić...
plus jest w tym że mało płacimy i mamy 3 pokoje (tak jak chcieliśmy) no i podwórko przed domem... oraz jak to D powiedział "spokój i ciszę" a ja uważam to za takie wypiz...ko :zawstydzona/y: że nawet nikt nie wie o tym miejscu:-p
no ale nie da się ukrytć że kilmat fajny.... gdyby było jednak nieco bliżej do miasta:-)

Dziewczyny, mam pytanie. Od jakiegoś czasu, gdzieś tak od 2 tygodni mam strasznie niskie ciśnienie. Dzisiaj np. 80/40. Nigdy tak nie miałam :-( Zawsze było książkowe 120/80, a teraz... Szczególnie rano. Podejrzewam, że to przez to jestem taka słaba i na nic siły nie mam. Czy któraś z Was ma podobnie? Może macie jakąś radę? Wizytę u lekarza mam dopiero na początku sierpnia :-( A to zmęczenie mnie dobija :-(

reklama
Do góry