butterfly27
Fanka BB :)
Gratuluję!To i ja się pochwalę.
Właśnie wróciłam z USG.
Wszystko jest w porządku.!
Ja też bym tak chciała. szybko drugie, ale z drugiej strony to wiem, że to wielkie wyzwanie dla mamy - dwa maluszki w domuniunias no widzisz jak to jest,nie raz ci faceci potrafia nas zaskoczyc;-)
ja ze wzgledu na wiek nie chce tez dlugo czekac na drugie dziecko,mysle ze odczekamy te pol roku a potem do dziela.Oczywiscie co wyjdzie w praktyce to inna rzecz ale musze brac pod uwage fakt ze staralismy sie poltora roku
Oliwka z drugim na pewno pójdzie szybciej
Gratulacje dla siostrya i dowiedzialam sie ze moja siostra została marcórka 2010 hehe ma 9miesiecznego synka i teraz znów bedzie mama ciesze sie
Ja zastanawiam się, ale chyba pójdę.Mam do Was pytanko: byłyscie na 3D albo się wybieracie? Bo nie wiem czy warto...
Gratuluję dobrych wyników i Córci. Ja też miałam przeczucie, że będzie chłopiec - a tu niespodzianka - tak jak u Was będzie GABRYSIA.no i jestem po wizycie hehe z dzidzia jest wszytsko ok narzady ma jak na 25 tc wiec jest o tydzien starsza (ciesze sie ) to oznacza ze duza prawdopodobnosc jest ze urodze wczesneij przed terminem czyli przed 1 listopadem hehe serduszko zdrowe tylko martwic mnie zaczeło to ze brzuszek taki maly w porównaniu z glówka.... jak obserwowalam na monitorze to z wyników tak wyszło eh... no nie wiem aa no i pytalam sie o płeć no i powiedzial ze jak na jego oko córa ciesze sie bardzo choc na pocztaku bylam pewna ze synek jdnak a tu o niespodzianka !! a no i lekarz powiedzial ze na nastepnym sie upewnimy wiec moze syn hehehe nie chcial dawac mi 100% pewnosci bo wiadomo ze dziewczynki gorzej jest rozpoznac no ale fajnie babcia sie cieszy moze juz sukienki kupowac tatus tez szczesliwy wiec jest super hehe nastepna wizyta 24 lipca za 2 tyg
Ogromnie gratuluję:-) Kolejny rodzynek na naszym forum.Dziewczynki pisalam juz na watku terminy i wyniki badan USG ale i tu sie pochwale Mam nadzieje ze mi wybaczycie rozpisywanie sie wszedzie ale tak sie ciesze ze nie moge sie powstrzymac :-):-):-):-):-):-):-)
A teraz druga nowina.... OD DZIS NIE WIERZE W PRZESADY I SWOJA INTUICJE!
BEDZIE...................... SYNUŚ (na 100%)!!!!!!
A u nas wszystko w porządku. Malutka dzisiaj bardzo ruchliwa jest:-) Juz nie mogę doczekać się kolejnego USG, aby ja sobie popodglądać.
O i już mi wskoczył 6 miesiąc!
Miłego weekendu!