reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kurcze a ja cały czas mam ciągnięcia w dole brzucha. Jak tylko troche pochodze zaraz mnie ciągnie cały dół brzucha. Czy Wy też tak macie bo ja już nie wiem czy to normalne czy nie...

też widziałam pierwszy raz coś takiego jak dają maluszką pod koszulkę i od razu przestał płakusiać jak mamusię wyczuł :-)

cleo1981 nie moge tego otworzyc:-(

etna36 ja tez zaczelam wspominac nasz slub,teraz 05.08 bedzie 3 lata,oj jak bylo pieknie.Chcialam sie Ciebie zapytac czy duzo masz tych miejsc na ciele z tym zapaleniem,bo ja mam z tym problem od ok.2 lat i najpierw zaczelo sie od palca potem nastepne palce no a teraz mam na przedramieniach i tylko czekac az powedruje dalej:-(moja lekarka poradzila mi na miejsca chorobowo zmienione przykladac saszetki z herbata.najpierw herbate zaparzyc i po wyciagnieciu jak ostygnie jest gotowa do okladowow,pomaga rowniez na rany,szybciej goi i odbudowuje naskorek,moze sprobuj;-)

Kurcze a ja cały czas mam ciągnięcia w dole brzucha. Jak tylko troche pochodze zaraz mnie ciągnie cały dół brzucha. Czy Wy też tak macie bo ja już nie wiem czy to normalne czy nie...

Dożo chodzę z psem i tez tak mam, dostałam magnez, nadal ciągnie i postanowiłam to olać - nie można się ciągle martwić to niezdrowe :)

A ja dziś wybrałam się sama na zakupy do centrum handlowego i nagle tak mnie ścięło... Ból brzuch potworny, pot na twarzy, blada się zrobiłam Przerażona ekspedientka przytomnie przyniosła krzesło z zaplecza i wodę. Usiadłam, połknęłam nospę i po 20 min przeszło. Przeraziło mnie to. I nie wiem co myśleć...

Ja tez czuje od kilku dnie wieksze ciagniecia i napiecia brzucha:tak:
A ja dziś wybrałam się sama na zakupy do centrum handlowego i nagle tak mnie ścięło... Ból brzuch potworny, pot na twarzy, blada się zrobiłam Przerażona ekspedientka przytomnie przyniosła krzesło z zaplecza i wodę. Usiadłam, połknęłam nospę i po 20 min przeszło. Przeraziło mnie to. I nie wiem co myśleć...
Hmmm, ten bol to niedobra sprawa...co innego napiecie, ciagniecie, ale ostry bol to zle. Ale najwazniesz
e, ze nospa pomogla i ze bylas przezorna, ze ja nosisz przy sobie:tak:. Przy najblizszej mozliwisci lepiej skonsultowac to z lekarzem.

Ja z koleji od kilku dni rano, po sniadaniu mam jakby mdlosci, tez robi mi sie czesciej slabo i czasem mroczki przed oczami...ale to chyba na zmiane pogody. Albo na zmiane witamin. Bralam zwykly Falvit, teraz Falvit mama. Ale patrzylam na sklad-oprocz wiekszej dawki wapnia i chyba manganu ni zym sie nie rozni-nawet kwasem foliowym czy zelazem.

reklama
etna36 ja tez zaczelam wspominac nasz slub,teraz 05.08 bedzie 3 lata,oj jak bylo pieknie.Chcialam sie Ciebie zapytac czy duzo masz tych miejsc na ciele z tym zapaleniem,bo ja mam z tym problem od ok.2 lat i najpierw zaczelo sie od palca potem nastepne palce no a teraz mam na przedramieniach i tylko czekac az powedruje dalej:-(moja lekarka poradzila mi na miejsca chorobowo zmienione przykladac saszetki z herbata.najpierw herbate zaparzyc i po wyciagnieciu jak ostygnie jest gotowa do okladowow,pomaga rowniez na rany,szybciej goi i odbudowuje naskorek,moze sprobuj;-)
przedramienia za uszami, since pod oczami .... Ja to mam typowe stwierdzoe od niemowlaka atopowe zapalenie skory (kiedys tak zwana skaza białkowa). Jak biore tabl. to jest ok, teraz sie nasila co jakis czas. mam na twarzy, szyi i bardzo mocno na rekach, troche w zgieciach rak. Z tego co ja wiem to przy tej chorobie nie uzywa sie ziol i nic w tym stylu bo uczulaja. Jesli masz mocno to trzeba ograniczyc ryby, czekolade i cytrusy. Lecze sie u znanego profesora H. Szermacha Dermis.

Do góry