C
Cleo1981
Gość
Zobaczcie :-)[video=youtube;54Tz_ENBHWA]http://www.youtube.com/watch?v=54Tz_ENBHWA&feature=related[/video]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale sie wruszylamZobaczcie :-)YouTube - Narodziny Roberta
Kurcze a ja cały czas mam ciągnięcia w dole brzucha. Jak tylko troche pochodze zaraz mnie ciągnie cały dół brzucha. Czy Wy też tak macie bo ja już nie wiem czy to normalne czy nie...
a jakiś komunikat Ci wyskakuje czy co???cleo1981 nie moge tego otworzyc:-(
Ja tez czuje od kilku dnie wieksze ciagniecia i napiecia brzuchaKurcze a ja cały czas mam ciągnięcia w dole brzucha. Jak tylko troche pochodze zaraz mnie ciągnie cały dół brzucha. Czy Wy też tak macie bo ja już nie wiem czy to normalne czy nie...
Hmmm, ten bol to niedobra sprawa...co innego napiecie, ciagniecie, ale ostry bol to zle. Ale najwaznieszA ja dziś wybrałam się sama na zakupy do centrum handlowego i nagle tak mnie ścięło... Ból brzuch potworny, pot na twarzy, blada się zrobiłam Przerażona ekspedientka przytomnie przyniosła krzesło z zaplecza i wodę. Usiadłam, połknęłam nospę i po 20 min przeszło. Przeraziło mnie to. I nie wiem co myśleć...
przedramienia za uszami, since pod oczami .... Ja to mam typowe stwierdzoe od niemowlaka atopowe zapalenie skory (kiedys tak zwana skaza białkowa). Jak biore tabl. to jest ok, teraz sie nasila co jakis czas. mam na twarzy, szyi i bardzo mocno na rekach, troche w zgieciach rak. Z tego co ja wiem to przy tej chorobie nie uzywa sie ziol i nic w tym stylu bo uczulaja. Jesli masz mocno to trzeba ograniczyc ryby, czekolade i cytrusy. Lecze sie u znanego profesora H. Szermacha Dermis.etna36 ja tez zaczelam wspominac nasz slub,teraz 05.08 bedzie 3 lata,oj jak bylo pieknie.Chcialam sie Ciebie zapytac czy duzo masz tych miejsc na ciele z tym zapaleniem,bo ja mam z tym problem od ok.2 lat i najpierw zaczelo sie od palca potem nastepne palce no a teraz mam na przedramieniach i tylko czekac az powedruje dalej:-(moja lekarka poradzila mi na miejsca chorobowo zmienione przykladac saszetki z herbata.najpierw herbate zaparzyc i po wyciagnieciu jak ostygnie jest gotowa do okladowow,pomaga rowniez na rany,szybciej goi i odbudowuje naskorek,moze sprobuj;-)