reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja tylko na sekundę :)
Szykuję się ostro do wesela mojego braciszka :-)

Madziek niebardzo wiem o co Ci chodzi ze specjalizacją? :-)

Klaudzia gratuluję !!!! Mam nadzieję, że przywykniesz szybko, że w brzusiu siedzi chłopaczek :-)

Kasiula Tobie również gratki !!!!

Olica dziekuje bardzo, a ja juz przywyklam i ciesze sie przeogromnie, nie wyobrazam sobie teraz ze myslalam ze to dziewczynka, przeciez maly bokser we mnie siedzi hehe :-)

reklama
Witam mamuśki:-)
Ja na chwilkę bo śmigam do sklepu po jakieś śniadanko:-D
W nocy mnie skurcz nogi złapał tak straszny że myślałam ze mi nogę urwie, ale bolało!!!! Pierwszy raz coś takiego miałam, i nie zyczę nikomu.

Papa odezwę się pozniej.Miłego weekendziku i dzidziusiów brykających w brzusiach:-)

Teraz czekam na urlop w Polsce, jade 10 sierpnia, wracam 26:) w Polsce zrobie moje 3ie i ostatnie usg, nie zdecydowalam czy 2D czy 3D jeszcze, badania krwi i moczu. Poza tym zahaczymy o wesele mojej kuzynki, musze wiec sobie jakiejs ladnej kiecki poszukac w tym tyg.

Kladzia a ty jak do slubu, masz jakas kreacje? Stresujesz sie czy nic?

Pianistka ja jade w poniedzialek i tez zahaczam o wesele kuzynki i ide na 3cie i ostatnie USG w Polsce. Zdecydowalam sie na 3D zeby miec pamiatke dla synusia jak bedzie starszy no i oczywiscie zeby normalny Polski lekarz sprawdzil jak sie czuje moja kruszynka :-)

Na slub(cywilny) i wesele kuzynki mam jedna kreacje, naszczescie moj slub pierwszy :-) Sukienka skromna, biala ale nie typowo slubna w kwiatuchy, wkleje zdjecia po slubie napewno :-)

Pozdrowionka :*

Wróciłam ze spożywczaka i juz mnie zdążył baran w sklepie wkurzyć.Stoje 10 min w kolejce po wędlinę i byłam akurat ostatnia.Patrzę przyszedł sobie jakiś cwaniaczek i się wpycha no to nie wytrzymałam i mowię mu że za mną jest koniec kolejki a on mi burknął że on chciał tylko kiełbasę, no to mu , że ja tylko wędlinę!!! Spojrzał na mnie chyba stwierdził że z brzuchatą nie będzie się kłocił i grzecznie stanął w kolejce:-D

Jak fajnie tak poczytac o slubach, mozna sobie swoj przypomniec. Weszlam dzisiaj na wage i 67kg, bylo 63. Mysle ze nie jest zle jak na polowe ciazy co? Pije calcium musujacy bo mi sie nasililo moje atopowe zapalenie skory i czekam az zadzialaja masci od mojego cudownego dermatologa. swedzi jak ...... i jestem cala czerwona i drazliwa strasznie. Modle sie tylko zeby moje dzieciatko tego nie odziedziczylo po mnie. Bo mnie w dziecinstwie mama musiala trzymac za rece zebym sie do krwi nie rozdrapala. Teraz na szczescie medycyna poszla troche dalej. Wszystko bylo dobrze jak bralam tabletki, ale teraz w ciazy lekarz mi nic nie zapisuje i sie wszystko nasila.

reklama
Do góry