reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Martolinka gratulacje!!! Jeden z niewielu w listopadzie ;-) Super :-)

A my wczoraj spaliśmy już w naszej sypialni :-) Mąż złożył i naprawdę jestem szczęśliwa, że w końcu mam szafę!

Dudziakowa trzymam za Was kciuki i jestem z Wami... na pewno będzie wszytsko dobrze. Kochana, wierzę w Ciebie, że nie dasz się zwariować.

Kasiiula na biegunkę najlepsza jest czekolada + pepsi (koniecznie pepsi a nie cola). Do tego duuużo wody. A czekolady trzeba zjeść dużo. Całą tabliczkę najlepiej. Dobrze by było żeby byla gorzka, ale każda pomoże.

reklama
Witajcie

Dolapal kompa wiec ejstem:) ehehhe

U nas dosc nerwowo wczoraj bylo
frown.gif
caly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....
frown.gif
frown.gif
frown.gif

Juz mailam czarne mysli o porodzie i poczywiscie o smierci malca..mego.....

naszczecie pod wieczor uspokoil sie....ale cala nocka nie przespana....

RANY!!!!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!!!!!!dziewczny.....cche do domku chce....byc zwykla kobieta w ciazy chodzic nqa spacerki pokazywac brzuszek.. A nie moge....:-:)-:)-(

humr dzis do dupy....zalamna jestem...
\
buzka:)
oj Ty nasze biedactwo..ale skoro masz takie problemy to lepiej byc w szpitalu bo przynajmniej jest natychmiastowa pomoc...3mam kciuki abyscie jednak calych wakacji nie spedzili w szpitalu!!musisz byc silna dla synka i siebie:-)
A ja sie pochwale.... bo choć slub mamy juz z moim K zaplanowany, obraczki kupione to dopiero dzis doczekalam sie oficjalnych oswiadczyn. Heh jednak moj przyszly maz potrafi zaskoczyc i wieczorkiem na stole lezal o ten czekoladowy telegram i sliszny pierscionek schowany w platkach róży :) Oczywiscie odpowiedz.... TAK!
Klaudia ale romantycznie:-)super Twoj przyszly maz postapil:-)
Witajcie:-)Pisałam już o moim wczorajszym usg na podstronce o usg , ale gdyby tam ktoś nie zajrzał to i tu się pochwalę :-) Będziemy mieli SYNKA !!!!!!!!!! Swoją męskość zaprezentował prawie z każdej strony więc nie ma wątpliwości:-DMaluch ma 386 g i jest zdrowy jak ryba :-)
Gratuluje synka...kolejny rodzynek hehe:-)

dudziakowa trzymaj się kochana, na pewno wszystko będzie dobrze, modlę się za Was, za siebie, za nas Wszystkie z "bb".
Nie denerwuj się, bo to nie pomaga maleństwu. dasz rade i będziesz szczęśliwą mamą.

Dudziakowa! Az mi lzy stanely w oczkach na mysl w jakim stresie jestes...Ale najwazniejsze, ze jestes pod opieka, na spacerki pozniej bedziesz chodzic jako dumna mamusia :). Niech synek siedzi spokojnie jak najdluzej w brzusiu-kazdy miesiac, tydzien a nawet dzien 2w1 jest dla Was bardzo wazny. Nie poddawaj sie kochana i wierz, ze musi byc dobrze! My tutaj o Was myslimy i trzymamy kciuki! Mysl pozytywnie! Buziaczki!!!

Dudziakowa trzymaj się!!! Będzie dobrze. Ja tez przy pierwszej ciąży dwa razy w szpitalu leżałam i wszystko sie dobrze skończyło bo w porę lekarze reagowali. Tam jesteścis pod kontrolą. Będzie dobrze!! Wytrzymaj i będziesz szczęśliwą mamą!

Witajcie

Dolapal kompa wiec ejstem:) ehehhe

U nas dosc nerwowo wczoraj bylo
frown.gif
caly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....
frown.gif
frown.gif
frown.gif

Juz mailam czarne mysli o porodzie i poczywiscie o smierci malca..mego.....

naszczecie pod wieczor uspokoil sie....ale cala nocka nie przespana....

RANY!!!!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!!!!!!dziewczny.....cche do domku chce....byc zwykla kobieta w ciazy chodzic nqa spacerki pokazywac brzuszek.. A nie moge....:-:)-:)-(

humr dzis do dupy....zalamna jestem...
\
buzka:)

Dudziakowa trzymaj się dzielnie!!! Jesteśmy z Tobą myślami!

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ,denerwuję się mimo wszystko mam tylko nadzieję ,że mózg wykształci się prawidłowo. Czytałam coś tam o torbielowatości mózgu ( wodogłowie) mam nadzieje że to chyba coś innego jak torbiel na mózgu.Najgorsze ,że to jeszcze miesiąc do następnego usg.
Dudziakowa trzymaj się dla dzidzi.Mocno ściskam :-)
Kasiulka na biegunke ogranicz mleczne rzeczy ,i czekolada jak najbardziej pojawiły się już jagody też pomagają.
Z kolei na zatwardzenie przed spaniem , już po kolacji 2 szklanki wody czystej bez gazu i rano powinno być po kłopocie. Niektórzy piją szklankę wody na czczo też pomaga.
Martolinka gratuluję ja chyba też będę mieć synka. Choć teraz to już zależy mi tylko żeby był zdrowy.

Kasik właśnie czytałam na jakimś forum,że dziewczyna miała takie samo zmartwienie..i lekarz jej powiedział że na tym etapie ciąźy to się może zdarzyć..miała powtórzone usg za 3 tygodnie i już torbielki nie było ..wchłonęła się..tak że bądż dobrej myśli.wiem że dobrze się mówi ...ja w poprzedniej ciąży tez miałam problem z łożyskiem,i nic nie było w stanie mnie przekonać żebym się nie martwiła.. ale skoro jest duże prawdopodobieństwo że to się wchłonie to musisz w to wierzyć..bo wiara czyni cuda:tak:

jeszcze jedno..Kasik nie czytaj nic w necie ...na pewno mózg dzidzi dobrze się wykształcił..gdyby było coś nie tak,lekarz dał by Ci skierowanie na specjalistyczne badani..a przede wszystkim powiedział by o tym że jest nie tak.

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ,denerwuję się mimo wszystko mam tylko nadzieję ,że mózg wykształci się prawidłowo. Czytałam coś tam o torbielowatości mózgu ( wodogłowie) mam nadzieje że to chyba coś innego jak torbiel na mózgu.Najgorsze ,że to jeszcze miesiąc do następnego usg.
Dudziakowa trzymaj się dla dzidzi.Mocno ściskam :-)
Kasiulka na biegunke ogranicz mleczne rzeczy ,i czekolada jak najbardziej pojawiły się już jagody też pomagają.
Z kolei na zatwardzenie przed spaniem , już po kolacji 2 szklanki wody czystej bez gazu i rano powinno być po kłopocie. Niektórzy piją szklankę wody na czczo też pomaga.
Martolinka gratuluję ja chyba też będę mieć synka. Choć teraz to już zależy mi tylko żeby był zdrowy.

nie denerwuj sie tylko bo stres zle dziala na Ciebie i dziecko...jak chcesz zobaczyc za jakis czas czy sie torbiel wchlona to moze idz za 2tyg na usg dla pewnosci i bedziesz wiedziec czy cos sie ruszylo...ja bym tak zrobila bo 4tyg czekania to bedzie b.dlugo!!ja nie namawial ale ja bym tak zrobila!!

Do góry