reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie

Dolapal kompa wiec ejstem:) ehehhe

U nas dosc nerwowo wczoraj bylo
frown.gif
caly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....
frown.gif
frown.gif
frown.gif

Juz mailam czarne mysli o porodzie i poczywiscie o smierci malca..mego.....

naszczecie pod wieczor uspokoil sie....ale cala nocka nie przespana....

RANY!!!!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!!!!!!dziewczny.....cche do domku chce....byc zwykla kobieta w ciazy chodzic nqa spacerki pokazywac brzuszek.. A nie moge....:-:)-:)-(

humr dzis do dupy....zalamna jestem...
\
buzka:)

Witaj dudziakowa, milo ze sie odzywasz, jestesmy z toba i czekamy na wiesci caly czas. Najwazniejsze ze jestes pod opieka lekarska, jak cos sie dzieje to reaguja od razu, musisz wiec wierzyc ze wszystko skonczy sie pomyslnie.
Pozdrawiam.

reklama
o jezu jaka mnie biegunka dopadla :( i nie wiem juz co mam poradzic :(

Kasiula, najlepiej nie bierz nic, pij tylko sporo wody z cytrynka zebys sie nie odwodnila, ja mialam biegunke straszna w piatek wieczorem, ale 3 razy w toalecie i przeszlo samo. Zdarza sie, raz w ta raz w ta strone. Mam tylko nadzieje ze jestes w domu i bezstresowo mozesz sobie polezec az ci przejdzie.

Kasiula, najlepiej nie bierz nic, pij tylko sporo wody z cytrynka zebys sie nie odwodnila, ja mialam biegunke straszna w piatek wieczorem, ale 3 razy w toalecie i przeszlo samo. Zdarza sie, raz w ta raz w ta strone. Mam tylko nadzieje ze jestes w domu i bezstresowo mozesz sobie polezec az ci przejdzie.

w domu w domu :( ale juz mam dosc kurcze ciezka noc przede mna ... mi patrze wcale nie przechodzi a maleństwo dzis tak aktywne jak na złosc i mi jak w kichy przywali to szok ah ....

dudziakowa przykro mi ze musisz to przezywac ale staraj sie uzbroic w cierpliwosc i nie denerwuj sie ,wiem ze latwo mowic ale wierzze bedzie dobrze,nie wolno Ci miec czarnych mysli,dasz rade i mam nadzieje ze niedlugo wrocicie cali i zdrowi do domku
trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie:-)

Dobry wieczor dziewuszki :) Ja dzis spac nie moge i probuje zmeczyc oczy przy laptopie, ale przynajmniej nadrabiam zaleglosci :)

Matajkaa Witam na fourm :) Jestesmy w jednym wieku wiec nie jestes jedyna mloda mamusia tutaj... :-) U mnie pierwszy dzidzius ale tez sie strasznieee ciesze. Odwiedzaj nas czesciej :)

Kasiula wspolczuje... ja to od 3 dni nie moge nic z siebie "wycisnac" I juz nie wiem czy lepsza biegunka czy zatwardzenie :-:)-(

Dudziakowa glowa do gory, napewno wszystko bedzie dobrze! Musi byc! :-):-) 3mam kciuki, a ty odpoczywaj. Napewno ciezko lezec w szpitalu ale juz za kilkanascie tygodni bedziesz mogla spacerowac ze skarbkiem na spacerki. Pozdrowionka i buziaczki dla Was :*:*:*

Pianistka ja nic nie slyszalam o tych zajeciach. Zapytam w szpitalu albo polozna przy nastepnej wizycie czy u mnie tez cos takiego organizuja :tak:

A ja sie pochwale.... bo choć slub mamy juz z moim K zaplanowany, obraczki kupione to dopiero dzis doczekalam sie oficjalnych oswiadczyn. Heh jednak moj przyszly maz potrafi zaskoczyc i wieczorkiem na stole lezal o ten czekoladowy telegram i sliszny pierscionek schowany w platkach róży :) Oczywiscie odpowiedz.... TAK!

Załączniki

• zareczyny.jpg
    zareczyny.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 51
Ja też cierpię na bezsenność...od paru dni mam taką masakrę...ale nadrobiłam zaległości od 16 czerwca..duuużo się nazbierało... Klaudzia super niespodzianka:-D Dudziakowa trzymam za WAS kciuki!!!!!!!!!!!! Będę pamiętać o Was w modlitwie.. GRATULUJE wszystkim dziewczynom po badaniach...ja dzisiaj jadę na usg..już połówkowe...mam nadzieję że też dobre wieści przyniosę... POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO,ŻYCZĘ WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA A SOBIE WRWSZCIE SNU:wściekła/y:

reklama
Witajcie:-)Pisałam już o moim wczorajszym usg na podstronce o usg , ale gdyby tam ktoś nie zajrzał to i tu się pochwalę :-) Będziemy mieli SYNKA !!!!!!!!!! Swoją męskość zaprezentował prawie z każdej strony więc nie ma wątpliwości:-DMaluch ma 386 g i jest zdrowy jak ryba :-)

Do góry