reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

BOZE!!!!!!!!!!!!!
Czy nam tak chormony szaleja czy z tymi facetami na prawde nie idzie wytrzymac??!!! Od wczorajszego wieczoru i dzis rano jestem chodzacym, placzacym kłębkiem nerwow...:-( Z tego wszystkiego nie czuje dzis dzidzi, a było juz tak fajnie. Mam nadzieje, ze pojmie ze nie robie z igly widly.

Za mamuski z problemami trzymam kciuki, zeby sie wszystko dobrze skonczylo!!

reklama
Heh dziekuje dziewczyny za gratulacje :-) Postaral sie ten moj przyszly maz. Sama bylam zdziwiona ze az tak romantycznie :szok: a ogolnie nie nalezy do romantykow :-):-) Szok normalnie

A ja dzis juz nie w przenosni ale naprawde topie sie w soim pocie! TAK GORACO! 30 stopni w cieniu i żarówa na zewnatrz.
stopy mnie pieka... masakra... a tu trzeba jakis obiad jeszcze ugotowac.. taki len mnie zlapal ze chyba podam dzis zupke chinska hehehe

a dzisiaj to pogonilo mnie z rana ttylko a teraz tylko wieci w brzuszku :(

zauwayzlam ze maleństwo bardzo sie rusza ostatnio :) a i dla swojego samopoczucia scielam swoje długie czarne włosy hehehe teraz mam wloski do ramion i jest mi o wiele lzej w tych upalach :)

patrze ze u nas to córek duzo bedzie chyba w listopadzie :) w sumie ja sie nastawiam na syna i tak jakos juz sie przyzywczailam choc lekarz mi nei mowil jeszcze no i bede miala niespodzianke jak wyjdzie jednak córa :)

Dziewczynki...ja wróciłam z usg 4d...jestem zaskoczona jak pięknie wszystko było widać...dzidzi zdrowa to najwazniejsze...no i będziemy mieć CÓRECZKĘ:-D tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!

Faktycznie cisza:tak:
U nas jest parno, ale i tak sie ciesze bo choc cieplo:)
Ja tez juz zmykam, moze wieczorkiem zajrze:-D
ja przez tą pogodę nie mam siły ani czytać ani pisać. Także melduję się tylko, że żyję.
I donoszę, ze należę od dzisiejszego popołudnia do "podtopionych". W 20 minut ulewy z niemal bezchmurnego nieba zalało nam mieszkanie, podwórko zmienilo w bagno, a ulicę w rwący potok. Pół godziny późnej znów był skwar.

ja przez tą pogodę nie mam siły ani czytać ani pisać. Także melduję się tylko, że żyję.
I donoszę, ze należę od dzisiejszego popołudnia do "podtopionych". W 20 minut ulewy z niemal bezchmurnego nieba zalało nam mieszkanie, podwórko zmienilo w bagno, a ulicę w rwący potok. Pół godziny późnej znów był skwar.

O rany!!! :szok::szok::szok: Wspolczuje:-:)-:)-(
Jak dobrze, ze ja mieszkam na 8pietrze..;-), chociaz podtopienie nam nie grozi;-):tak:

reklama
Do góry