reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

u mnie było bardzo gorąco, ale ja nie narzekam, póki co :-) nie wiem jak będzie za parę dni, jak upały się utrzymają :-) na razie cieszę się słońcem
Była też burza, ale nie jakaś straszna. troszke popadało, ale nic nie ochłodziło powietrza. nadal jest ciepło :-)

reklama
a ja dla poprawy samopoczucia umówiłam się na piątek rano do fryzjera i robię się na blond :-) Mąż będzie zachwycony:tak: bo lubi mnie jako blondynkę, a ja jakiś czas temu zrobiłam sobie ciemny kolorek, z czego on nie był zadowolony, ale jakoś to przeżył;-)

hehe mam to samo :-D też byłam na blond a teraz jakoś 2 miechy temu zrobiłam się na czekoladowy.... i D jest załamany że nie ma już swojej blondyneczki:-p
ale powiedziałam że po ciąży robię blond bo z tego co wiem teraz jest to niezbyt wskazane

amolem się smaruję... a D robi mi często zimne okłady...
przed ciążą nie wiedziałam co to ból głowy a teraz co 2 dni normalnie.....:dry:

ja zaraz po zakończeniu pierwszego trymestru z szatynki zrobiłam się blondynką :-) robiłam pasemka, a więc farba nie dotykała skóry głowy. zresztą konsultowałam to z ginką i nie widziała przeciwwskazań :-)

Pianistka u nas też się nie mówi dlatego ja idę w śr do polskiego gina....
i tam się dowiem....:-D
ni zazdroszczę pogody,... i wogóle.....
jaki masz już brzuszek??
bo ja cały czas mieszczę się w te same ciuchy co przed ciążą.....:tak:
a na allegro możesz zadać pytanie sprzedającemu co do dostawy...
do UK podobno jest 180zł za dostawę... ja jeszcze nie wiem jak w IE ale pewnie i u Ciebie i u nas tkaie same będą ceny

Czesc laseczki,
U nas okej, wczoraj poczulam lekko moja dzidzie, a juz sie zaczynalam martwic ze cos jest nie tak. Jutro moje oczekiwane tyle usg:) Trzymajcie za nas kciuki prosze, mam nadzieje ze wszystko bedzie okej.

Ka...M ja mam juz brzuszek calkiem pokazny, musze sobie w koncu fotki postrzelac, tylko moj maz gdzies kabelek od aparatu zapodzial i nie wiem czy bede miala jak zgrac. Chyba ze jutro go przycisne i poszuka.
W ciuchy sie nie mieszcze stare, bluzeczki owszem, ale spodnie i spodniczki? Zadna na mnie nie pasuje, jak cudem sie dopne to uciskam brzuszek wiec calkiem przerzucilam sie na mode ciazowa.

Aha, dziewczyny z wysp, wybieracie sie moze na antenatal sessions? Mnie wlasnie przyszlo zaproszenie na serie trzytygodniowych zajec, po 2 godziny dziennie z planem obejmujacym wszystkie informacje, zastanawiam sie wiec czy pojsc, tylko musialabym z pracy wczesniej wychodzic:( Zajecia prowadzone sa przed dwoch GP i dwie midwife i beda puszczac filmiki rozne, uczyc o symptomach porodu, samym porodzie i opiece nad dzidzia po, karmieniu piersia itp. Jutro bede w przychodni to sie musze wywiedziec czy moge pojsc na kilka z zajec i kilka opuscic.

Czesc laseczki,
U nas okej, wczoraj poczulam lekko moja dzidzie, a juz sie zaczynalam martwic ze cos jest nie tak. Jutro moje oczekiwane tyle usg:) Trzymajcie za nas kciuki prosze, mam nadzieje ze wszystko bedzie okej.

Ka...M ja mam juz brzuszek calkiem pokazny, musze sobie w koncu fotki postrzelac, tylko moj maz gdzies kabelek od aparatu zapodzial i nie wiem czy bede miala jak zgrac. Chyba ze jutro go przycisne i poszuka.
W ciuchy sie nie mieszcze stare, bluzeczki owszem, ale spodnie i spodniczki? Zadna na mnie nie pasuje, jak cudem sie dopne to uciskam brzuszek wiec calkiem przerzucilam sie na mode ciazowa.

miło że wkońcu piszesz.....:-)
napewno będzie ok...o nic się nie martw... dzidzia jest na 100% zdrowa
tylko pisz co będziesz miała :-D ja się będę chwialić pojutrze:-p

a zaproszenia żadnego nie dostałam i nie wiem wogóle o co w tym chodzi....:sorry2:
aaa no i daawaj fotki..... hiiiii
mój brzuch bez zmian......

Witajcie

Dolapal kompa wiec ejstem:) ehehhe

U nas dosc nerwowo wczoraj bylo
frown.gif
caly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....
frown.gif
frown.gif
frown.gif

Juz mailam czarne mysli o porodzie i poczywiscie o smierci malca..mego.....

naszczecie pod wieczor uspokoil sie....ale cala nocka nie przespana....

RANY!!!!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!!!!!!dziewczny.....cche do domku chce....byc zwykla kobieta w ciazy chodzic nqa spacerki pokazywac brzuszek.. A nie moge....:-:)-:)-(

humr dzis do dupy....zalamna jestem...
\
buzka:)

Napisze jutro po poludniu co i jak, nie licze ze mi powiedza jaka plec, ale mam nadzieje ze z moim maluszkiem wszystko okej, strasznie sie strasuje... przydadza mi sie na pewno wasze kciuki, dziekuje.

reklama
Do góry