reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dzięki za rade Malina, coś muszę rzeczywiście pomyśleć. W końcu to jeszcze 3 miesiące!:-)

Dziewczyny, wiem że to pytanie jest tutaj trochę nie na miejscu, ale mam pilną sytuację. To pytanie kieruje do dziewczyn w Anglii. Mój M musi być we wrześniu w Anglii w okolicach Bristolu, dokładnie w Cheltenham. Może któraś z was wie jak znaleźć tanie noclegi w UK? Wszystko co znajduję to hotele i tam jest masakrycznie drogo. Trochę nie bardzo nam się uśmiecha płacenie prawie 1000 zł za noclegi tylko. Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Jakieś może strony z hostelami, albo po prostu info gdzie szukać.

Dziękuję!!

Witajcie:) mamcie:;)

Widze ze temat reacja na test ciazowy....eheh:-D

U nas to dopero bylo zaskoczenie....rany pamietam to....co dopero wsumie po slubie...ja szczescilwa ze ebdziemy razem meiszkac i wogle ze jestesmy szczesliwi we Dwojke.....a tu.....coo bedzie jednak trojka...:szok: ehehe

zrobilam test pod koniec dnia...patrze i sa 2 krechy....:szok:
maz na poczatku i tak nie uwiezyl......hhe a pozniej to radosc...lzy.....

a poizniej nierwy i checi zeby maly byl jak najwiecej w brzuszku u mamusi i jak narazie sie to udaje.....

A dzisaj jakis dziwny dzien duszno....goraco...ehehe

buzka;)

Malina1979 ja już jestem na etapie wmawiania sobie "będę karmić piersią, będę karmić piersię" siła sugesti hehhe ;-)
ale ponoć od stresiku to czasami z karmienia piersią nici. I kurcze jak tu nie zwariować :-) Musi być dobrze :-)

Wiewiora - sliczne to opowiadanie. Pomyslalam sobie ze jak bede robic pierwszy album dla dzidzi to na pewno zapisze to opowiadanie.
Dzidzia mi nie daje pisac w spokoju na komp. Kopie i strasznie sie wierci :o) Czasami to caly brzuch mi podskakuje! Tez macie takie ruchliwe pociechy?
Dziewczyny ja pomalu zaczelam prac nowe ciuszki i prasowac, tak zeby pozniej nie zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile. Rety... te ubranka sa naprawde malutkie!!! A w prasowaniu konca nie widac!

poszłam z martynią po te kapcioszki kupiłam też jej nowe bluzeczki
i ledwo wróciłam do domku mimo że do galerii mam dosłownie 5 minut drogi
jezny jaka ja słaba jestem aż mnie to denerwuje zawsze biegałam od rana do nocy a tu taki szlaban

teraz leżę i nie mogę znieść upału:baffled:

reklama
poszłam z martynią po te kapcioszki kupiłam też jej nowe bluzeczki
i ledwo wróciłam do domku mimo że do galerii mam dosłownie 5 minut drogi
jezny jaka ja słaba jestem aż mnie to denerwuje zawsze biegałam od rana do nocy a tu taki szlaban

teraz leżę i nie mogę znieść upału:baffled:
Za długo chodziłaś czy upał po drodze wykończył? Pewnie jedno i drugie :baffled: Ja bym się z chęcią przejechała gdzieś żeby nałykać się klimatyzowanego powietrza, ale nie wyobrażam sobie jazdy samochodem :cool:

Do góry