reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

(...)Lekarz zapytał mnie o datę ostatniej miesiączki. To ważne, bo ja nie mam liczonej ciąży od daty ost miesiaczki, tylko od pomiaru synka na USG 2d. No i na 4d się nie zdziwił, że to 26 tc.
Ja tak mialam w pierwszej ciazy i tego terminu sie trzymalismy(z pierwszego udg) i wyszedla najbradziej trafnie. Wiadomo, pozniej dzidzia rosnie "skokami" i rozne terminy wychodza. Ja mialam na 28.08, urodzilam 29.08:tak:. Ciekawe jak teraz wyjdzie...z pierwszego usg mam na 8.11:confused:...a w Om 15.11:tak:choc ostatnio wyszlo chyba z usg 13.11...

reklama
pewnie, ze zawsze mozesz poleciec...czasem trzeba wybrac miedzy waznym a wazniejszym....ja zrezygnowalam ze slubu brata ale nie zaryzykowalabym w wysokiej ciazy mimo, ze bardzo chcialabym tam byc.....:-(ale gdyby cos sie stalo to bym sobie nigdy ne wybaczyla....

Witam:-)
Wiem,ze macie obawy co do latania samolotem i slusznie.Ja rowniez. Kiedy bylam w pierwszej ciazy w Polsce bylam dwa razy,starsznie sie balam ze cos sie stanie i mysle ze bardziej sama sie nakrecilam ze dziecku cos bedzie. W tej ciazy lecialam raz i wszystko bylo ok.ogolnie dobrze znosze latanie samolotem,nic mi nie dolega i dobrze sie czuje...tyle tylko ze za kazdym razem jest ten stres,mniejszy lub wiekszy:zawstydzona/y::-(.Nie wiem jeszcze co zrobie,byc moze odloze ten lot na pozniej.Zobacze co mi jeszcze lekarz powie.

pewnie, ze zawsze mozesz poleciec...czasem trzeba wybrac miedzy waznym a wazniejszym....ja zrezygnowalam ze slubu brata ale nie zaryzykowalabym w wysokiej ciazy mimo, ze bardzo chcialabym tam byc.....:-(ale gdyby cos sie stalo to bym sobie nigdy ne wybaczyla....
dokładnie tak samo myślę...
a przeciaż wiadomo że nawet brat by się nie obraził bo zrozumie sytuację....
a takie ryyko nie zawsze jest opłacalne......

hejka;)

A u mnie dziewczyny urwanie glowy....w sobote jak w niedziele byly pielgrzymki do mnie cala rodzinka sie zjecfhala a najbardziej to mojej sisotry dzieci sie za mna stesknily.....

A i juz wiem jak bedzie mial nasz synek na imie wybralismy ze bedzie........

JULIAN MATEUSZ inaczej Julek:)

Mialam wam napisac wczoraj ale juz usnelam....

Dobrze sie czuje...ogolnie tylko...gardlo cos mnie pobolew...:-( zawsze cos musi byc......ehhe

a teraz moje zdjecie brzuszka....wyglada dosc okazale bo sie bardziej wygielam....ehhe ale tak naprawde jest troszke mniejszy...

a i jeszcze pokazuje zdjecie komody na synka i kolor scian jego pokoju ale cos malo wyrazne to kolor zielony jaki jasny....

buzka;)

Załączniki

• CIMG2531.JPG
    CIMG2531.JPG
    42,7 KB · Wyświetleń: 51
  • CIMG2527.JPG
    CIMG2527.JPG
    36,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry