reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Mi tez marzy sie jeszcze jedno usg 4d ale ceny w irlandii podobnie jak w anglii sa wysokie - tutaj placi sie 200 euro !!! zal mi ze nie zobacze malucha jeszcze wiekszego, bo pierwsze usg 4d mielismy w 20tc ale musze je sobie odpuscic bo za 200 euro mozna malcowi naprawde fajne i bardziej przydatne rzeczy kupic niz drugi filmik ;-)

reklama
Mi tez marzy sie jeszcze jedno usg 4d ale ceny w irlandii podobnie jak w anglii sa wysokie - tutaj placi sie 200 euro !!! zal mi ze nie zobacze malucha jeszcze wiekszego, bo pierwsze usg 4d mielismy w 20tc ale musze je sobie odpuscic bo za 200 euro mozna malcowi naprawde fajne i bardziej przydatne rzeczy kupic niz drugi filmik ;-)

no to myslimy dokladnie tak samo ;-) a usg 4d tez mialam w 20 tyg

Super! drugie zdjecie rewelacja poprostu :-)
Achh.. chcialabym jeszcze raz isc na takie USG teraz jak malucha widac wyrazniej, ale w Anglii to koszt conajmniej 140 funtow! x 5 na zl= 700zl! za tyle to ja mam ponad polowe wozka dla malego, albo lozeczko, przewijak i pelnoooo ciuszkow!

ja w pierwszej ciąży miałam robione usg 3d dwa razy pierwsze po 20-tym tygodniu i wyszło super i film i zdjęcia kolejne było robione już po 30-stym tygodniu chyba i prawie nic nie było widać bo dziecko było już za duże więc może nie masz czego żałować ;-)ja jestem troche zła na mojego W bo teraz też miałm iść po 20-tym tygodniu ale mój mąż tak nas umawiał że jak już zadzwonił to było za późno i mam termin dopiero na wrzesień bo muszę być po 30-tygodniu a boje się że słabo będzie już widać

ja w pierwszej ciąży miałam robione usg 3d dwa razy pierwsze po 20-tym tygodniu i wyszło super i film i zdjęcia kolejne było robione już po 30-stym tygodniu chyba i prawie nic nie było widać bo dziecko było już za duże więc może nie masz czego żałować ;-)ja jestem troche zła na mojego W bo teraz też miałm iść po 20-tym tygodniu ale mój mąż tak nas umawiał że jak już zadzwonił to było za późno i mam termin dopiero na wrzesień bo muszę być po 30-tygodniu a boje się że słabo będzie już widać
Czy to bedzie Wasze ostatnie usg?
Ja mam miec robione ostatnie ok 32tc, maz chce 3D a ja sie zastanawiam-spytam chyba lekarza, czy to ma sens podczas samego usg...

ja wynurkowałam dzisiaj z domku posiedziałam na ławce i odrazu mi lepiej :tak:
leżenie plackiem zdecydowanie mi nie służy:-p
i wiaterek dzisiaj przyjemny
chcę już jesień:tak:

jutro jadę prywatnie do proktologa bo tyłek mi nieźle nawalił w dwa dni :baffled:
a w przychodni dzisiaj pani zarejestrowała mnie na pierwszy wolny termin
uwaga koniec października:-)
nie wiem czy nie będę wtedy rodzić ale najwyżej odmówię

Czy to bedzie Wasze ostatnie usg?
Ja mam miec robione ostatnie ok 32tc, maz chce 3D a ja sie zastanawiam-spytam chyba lekarza, czy to ma sens podczas samego usg...

to będzie pierwsze i ostatnie usg 3d w tej pracowni do której pojedziemy mają wyznaczone przedziały w tygodniach kiedy takie badanie wykonują
zwykłe usg mam robione na każdej wizycie

A mi dzis troszke smutno, bo zadzwonili z przychodni, ze przyszly moje wyniki krwii i ze sa slabe i zeby wpasc po recepte....a ja jem warzywa itp zeby krew byla dobra i do tej pory mialam wyniki ok wiec nie wiem co sie zmienilo..:-(

reklama
A mi dzis troszke smutno, bo zadzwonili z przychodni, ze przyszly moje wyniki krwii i ze sa slabe i zeby wpasc po recepte....a ja jem warzywa itp zeby krew byla dobra i do tej pory mialam wyniki ok wiec nie wiem co sie zmienilo..:-(

nie martw się zapiszą Ci jakieś np żelazo i będzie ok:tak:

często mamusie muszą brać jakieś dodatkowo inne tablety bo dzidzie nieźle z nas wyciągają :tak:

ciesz się że nie masz dodatkowo innych kłopotów;-)
ja z powodu chorych jelit miałam już anemię przed zajściem w ciążę i teraz nie mogę wyjść na prostą i jest coraz gorzej ale już tak malutko do końca

damy radę :tak:

Do góry