reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
moj maly tez na sesji ciagle lapki na buzke kladl albo wkladal paluszki do buzi :-D dal nam jednak zerknac kilka razy na cala twarzyczke, ale to bylo w 20/21 tyg i nie bylo widac tak wyraznie :-( ale i tak super pamiatka

Oj pamiątka wspaniała: (zdjęcie na którym wyraxnie widać podobieństwo do tatusia:-D:-D)

Załączniki

• Alanek.jpg
    Alanek.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 27
Oj pamiątka wspaniała: (zdjęcie na którym wyraxnie widać podobieństwo do tatusia:-D:-D)

Super! drugie zdjecie rewelacja poprostu :-)
Achh.. chcialabym jeszcze raz isc na takie USG teraz jak malucha widac wyrazniej, ale w Anglii to koszt conajmniej 140 funtow! x 5 na zl= 700zl! za tyle to ja mam ponad polowe wozka dla malego, albo lozeczko, przewijak i pelnoooo ciuszkow!

a ze mnie sie taki len zrobil... o 7 jade do 2 klientek i najchetniej to bym je odwolala :dry: jutro od rana pracuje i wogole mi sie nie chce... cos czuje ze szybciej zrobie sobie urlop, a zas z drugiej strony to jedyny czas kiedy moge jeszcze cos zarobic, pozniej juz nie bedzie na to czasu a urlopu nikt mi nie zaplaci :zawstydzona/y::-(

Ehh czasami lepiej nie przeliczać razy 5 tam...jakbym miała pomysleć, że zjadłam np. kebaba za 7 czy 8 funtów, to bym na zawał padła szybko. No ale racja, że w przeliczeniu na złotówki to majątek...lepiej pomyśleć, że funt=zlotowka.
Mam ujecie jak przeciera oczka

Załączniki

• alan.jpg
    alan.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Luuuzna no wlansie nigdy nie przeliczam funtow na zlotowki ale po przeliczeniu tym razem okazalo sie ze moglabym w Polsce pojsc prawie 5 razy na takie USG. Za 3D w polsce placilam 150zl tutaj 140funtow.
A za 140 funtow to mozna tyle pieknych rzeczy kupic....
Ja to bym pewnie i dala te pieniazki byle zobaczyc malego ale maz by mnie chyba przywiazal do krzesla w domu i nie pozwolil by wychodzic wiecej z domu w obawie ze znowu wydam pieniazki na cos na co nie trzeba.
Stwierdzil ze kolejne USG platne to strata pieniedzy a malego to bede podziwiac jak sie urodzi...

Do góry