reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mamuśki, jestem mamusią z grudnia 2008 i mam do Was prośbę, jakbyście mogły to zagłosujcie na moją córcie, zapas pieluch by się przydał:-);
rosniemyrazem.pl

I pomyśleć ze jeszcze niedawno ja byłąm mamusią listopadowo-grudniową, a teraz już następne mamusie spodziewają sie dzidziusiów na listopad.
A tak wogóle to strasznie Wam zadroszczę okresu ciąży, bo dla mnie to był wspaniały okres, ale juz chyba sie nie zdecyduję bo mam dwóch chłopaków - 9 lat, no i Córcię - 3 miesięczną

Z góry dziekuję i życzę zdrówka dla Was i Dzidziusiów w brzuszkach

reklama
widze ze juz listopad mamy. powodzenia i zycze spokojnych 9 msc, i lekkiego rozwiazania. dbajcie dobrze o swoje pociechy. kwietniowa mama 2009

Witam was mamusie listopadowe bardzo ciepło i nie moge wyjsc z podziwu jak ten czas szybko leci :-) Ja jestem czerwcowa mamusia:-)

Witajcie listopadowe Mamusie!!! :-)
Życzę Wam samych pięknych chwil i spokojnych miesięcy oczekiwania :tak::-):tak:
Sąsiadka z października.

witam!
Serdecznie gratuluję koleżankom :-) i spokojnych 9miesiecy życzę
Maam nadzieję że bede mogła do was dołączyć. 15go marca dowiem się czy zostanę podwojną mamusią ;-)

pozdrawiam
Kinga, mama grudniowa2006

CZeść dziewczyny:-)
I Ja zrobiłam sobie wolne 14 lutego:-)... i wygląda na to, ze 8 listopada zostanę po raz drugi mamą (mam już sześciolatkę:)). Zrobiłam już dwa testy ciązowe na których ukazały się dwie krechy:)... Od razu poleciałam do lekarza... i ten trochę mnie "ostudził". Mianowicie macica wygląda na ciążę, piersi tez.... tylko w macicy jeszcze nic nie widział tylko na jajniku!..Stwierdził, że to jeszcze ciąża "dwuminutowa" i pewnie dlatego nic nie widać i miejmyy nadzieję, że to nie pozamaciczna... no i tego się trzymam!:).. Oczywiście zrobiłam badanie krwi wyszła ciąża 3/4 tydzień. Teraz poczekam ze dwa tygodnie i znowu pójdę... mam nadzieję, że już serduszko usłyszę. Póki co "cycki mam jak BALONY":)
Pozdrawiam... choć trochę się denerwuję......:zawstydzona/y:

CZeść dziewczyny:-)
I Ja zrobiłam sobie wolne 14 lutego:-)... i wygląda na to, ze 8 listopada zostanę po raz drugi mamą (mam już sześciolatkę:)). Zrobiłam już dwa testy ciązowe na których ukazały się dwie krechy:)... Od razu poleciałam do lekarza... i ten trochę mnie "ostudził". Mianowicie macica wygląda na ciążę, piersi tez.... tylko w macicy jeszcze nic nie widział tylko na jajniku!..Stwierdził, że to jeszcze ciąża "dwuminutowa" i pewnie dlatego nic nie widać i miejmyy nadzieję, że to nie pozamaciczna... no i tego się trzymam!:).. Oczywiście zrobiłam badanie krwi wyszła ciąża 3/4 tydzień. Teraz poczekam ze dwa tygodnie i znowu pójdę... mam nadzieję, że już serduszko usłyszę. Póki co "cycki mam jak BALONY":)
Pozdrawiam... choć trochę się denerwuję......:zawstydzona/y:

W którym tygodniu od zaplodnienia bylas u tego gina ?

reklama
No nareszcie watek listopadowy :) Witam chetnie sie do Was kobitki dołączę :) wg kalendarza z bb mam termin na 5 listopada , w środe ide do lekarza :-)

Mam pytanko moze sie orientujecie...
Zapewne bede musiala zrobic badania(mocz, krew) a dopiero co zaczelam pracowc na umowe o prace, nie mam zadnej ksiązeczki ubezpieczeniowej i rumua więc jak mam przedstawic ze jestem ubezpieczona ?? A moze kobiety w ciąży tego nie obowiązuje??Nie chce w pracy wzbudzać podejrzeń chwilowo i nie wypytuje o takie informacje.Może Wy coś wiecie?

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie w szczególności LISTOPADOWE :)

Do góry