reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej jestem Ola i dziś w Dzień Kobiet ujrzałam na teście II kreski.
Wg kalkulatora termin mam na połowę listopada.
To będzie pierwsze nasze dziecko.

Wizytę u gina mam dopiero 01.04 to bedzie 9 tydzień ciąży.
Trochę się boję, że to późno....

Pobolewa mnie podbrusze, mam nadzieję, że to nic złego....

reklama
Witam przyszłe mamuśki!
Jestem już po wizycie u lekarza i wszystko potwierdzone :-D. Tak się cieszę, że nawet sobie nie wyobrażacie:-D. Zresztą co ja pisze... A kto ma wiedzieć co czuje, jak nie Wy wszystkie;-). Tylko że mam 5 tydzień, a już mam zwolnienie i nie dlatego że mam taki kaprys, tylko coś tam jest niepokojącego:-(. Muszę siedzieć i się nie przemęczac i za 3 tyg. kolejna wizyta. Bedzie juz wtedy serduszko widać i słychać. Na szczęcie poza siusianiem nie mam jakiś większych dolegliwości (na razie) i mam nadzieje,że już tak zostanie.

Ale 5 tydzień licząc od okresu czy zapłodnienia?

To i ja sie nieśmiało przywitam.:tak:

A mnie straaaaaaasznie ząbek boli:wściekła/y::szok: juz 2 apapy wzięłam i nic nie przestaje. Jutro czeka mnie pewnie wizyta u dentysty mam nadzieje ze do tego czasu jakos przeżyje:no:

Witam Mamusie.Chciałabym dołączyć,ale jeszcze nie na 100% bo wizyta u gina dopiero przedemną:tak:Według obliczeń mam na 12 listopada.
Mam już 20 miesięcznego synka-a o drugą dzidzię staraliśmy się prawie rok.

Ja już się witałam :) ale dwie grube krechy jakby dają 99% pewności :). Witam serdecznie i kiedy nas na główną wrzucą? W sensie jako wątek listopadowy?, byłoby łatwoej szukać.

passingby witaj!co do przeniesienia naszego watku to ja juz pisalam do administratora i na dniach ma nas przeniesc...
a Ty kiedy masz pierwszza wizyte u lekarza??

reklama
Cześć dziewczyny! ja juz po pirwszej wizycie.. ciąża potwierdzona-jestem zachwycona. Niestety moje nerki płatają mi figle i gorączkowałam ostatnio, troche strachu się najadłam, teraz odpoczywam na l4 do 25. Moja starsza córa zachwycona, przeliczyła sobie kiedy sie urodzi zanim jej termin powiedziałam :-). Natomiast termin p. doktor wyliczyła na 2 listopada czyli na urodziny mojej córci:-):-)
Pozdrawiam

Do góry