no właśnie mi też się obiło o uszy te 20 tygodni ale nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji. Zastanawiam się czy jak zwiększyli z 18 na 20 przy pierwszym dziecku to przy drugim z 20 na 22 też?
Jesteście przesądne???
Jakie macie poglądy na kompletowanie wyprawki?
Ja przesądna nie jestem i poprzednim razem już od początku drugiego trymestru zaczęłam kompletować, bo to jednak sporo rzeczy i przede wszystkim wydatek nie mały więc się rozłożyło finansowo w czasie. Zaraz tylko na początku kupiłam jedne malutkie skarpeteczki tak tylko symbolicznie żeby nam w domu przypominały, ze się dzidzi spodziewamy. A piszę Wam to wszystko żeby się tak po prawdzie przyznać do jawnej głupoty
na spacerku dzisiaj zaszliśmy do sklepu dla dzieci żeby też coś takiego malutkiego kupić, jakieś skarpeteczki albo czapeczkę. I wiecie co? Owszem kupiłam czapeczkę, różową ;-)ale do tego 2 komplety ubranek
i teraz aż mi głupio i tak nieswojo się czuję, ze jednak za wcześnie zaczynam szaleć. Żeby to tylko zły znak nie był
Poprzedni razem to się wcale nie przejmowałam, założyłam, ze będzie dobrze bo tak musi byc i już, a teraz już mnie trochę gniotą wątpliwość.