C
Cleo1981
Gość
A szkodaObawiam sie tylko, ze kupy w zamian za bezbolowy porod wymienic sie nie da....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A szkodaObawiam sie tylko, ze kupy w zamian za bezbolowy porod wymienic sie nie da....:-)
No to ja to samo, na wszystko się zgodzę aby mniej bolało lub wcaleNo szkoda....chetnych by pewnie nie brakowalo]
Ja postanowilam, ze nie bede ambitna podczas porodu i niech mi daja na znieczulenie co tylko maja...wiem, ze niektore memy chca rodzic same...podziwiam!!! Ja jestem zbytnia panikara-nawet u dentysty musze miec znieczulenie....
no moja kolezanka z tego powodu została przewieziona na cesarkę! czuła, że chce się jej kupę, a wstydziła się powiedzić! po prostu przestała przeć, powiedziała, że nie będzie i koniec no i tętno małej zaczęło spadać i dawaj ją na cesarkę!Ja to najbardziej jestem przerazona tym ze moglabym zrobic kupe na porodowce Bo tu nie robia lewatywy i jak ja mam byc spokojna rodzac? Pytalam jednej z angielskich znajomych i ta mowila ze jej znajomej niestety sie to przytrafilo ale ona miala to gdzies... ja raczej bym sie zalamala i spalila ze wstydu
no i pod każdym słowem się podpisuję! w końcu po cos te znieczulenia wymyślili ;-) tyle, że Ty tam w Angolowie nie będziesz miała z tym problemu, a u nas w PL, to nie zawsze tak łatwo dostaćNo szkoda....chetnych by pewnie nie brakowalo]
Ja postanowilam, ze nie bede ambitna podczas porodu i niech mi daja na znieczulenie co tylko maja...wiem, ze niektore memy chca rodzic same...podziwiam!!! Ja jestem zbytnia panikara-nawet u dentysty musze miec znieczulenie....
Tak z innej beczki...bylam ostatnio u poloznej zbadala, ponaciskala brzuszek i powiedziala, ze dzidzia juz sie obrocila....a ja ciagle na samym dnie brzuszka dokladnie na srodku czuje takie pukanie...to co czolem sie puka?
W ktoryms tam tyg. wody sie jej saczyly to pojechala do szpitala i badal ja "ginekolog" na zwyklym lozku, kazal jej rozlozyc nogi i zagladal jej tam za pomoca.... LATARKI! ktora trzymac musiala sobie sama!!!