C
Cleo1981
Gość
he he tego to już chyba nie napisały :-)
Nie chciały się pochwalić pewnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
he he tego to już chyba nie napisały :-)
Ale to właśnie chodzi o to, żeby przestać, jak tylko zaczyna boleć. Ból to będzie dopiero, jak się główka dziecka zacznie tamtędy przeciskać.Wiecie co ja to chyba nawet nie chce wiedziec... "rozciaga az do bolu".... brzmi strasznie.....juz chyba naprawde odeszla by mi ochta na cokolwiek na zawsze jak bym sobie przypomniala to rozciaganie....
Ja to najbardziej jestem przerazona tym ze moglabym zrobic kupe na porodowce Bo tu nie robia lewatywy i jak ja mam byc spokojna rodzac? Pytalam jednej z angielskich znajomych i ta mowila ze jej znajomej niestety sie to przytrafilo ale ona miala to gdzies... ja raczej bym sie zalamala i spalila ze wstydu
No niezła kichaJa się zawsze pocieszkam jak idę do lekarza , że on już nie jedno w życiu widziałwięc pewnie i tym razem bym sobie tak tłumaczyła
Lewatywa też mnie przeraża
Ja nie wiem gdzie ale coś mi świta że mozna samemu w domu chyba lewatywę sobie zrobić przed porodem.W aptece kupić cały ten "sprzęt".Tylko samemu czy tak zawsze wolno to ja już nie wiemehhh no niby tak.... widzieli juz nie jedno... moja mama sie posiusiala jak mnie rodzila ale to wydaje mi sie jakos malo wstydliwe... ale kupka juz nie bardzo...
Ja to wolalabym ta lewatywe niz pozniej bic sie z myslami ze jak bede przec to zamiast glowki najpierw wyjdzie cos innego... a przeciez nie zapanuje nad 2 dziurkami na raz hehe
Ja nie wiem gdzie ale coś mi świta że mozna samemu w domu chyba lewatywę sobie zrobić przed porodem.W aptece kupić cały ten "sprzęt".Tylko samemu czy tak zawsze wolno to ja już nie wiem
Lepiej może jesć lekkostrawne rzeczy pod koniec ciazy żeby nie było niespodzianki ale wez wyczuj kiedy się zacznie poród haha