reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
kochana a kiedy zamierzasz iść na macierzyński ? słyszałam, że możesz 11 tygodni przed porodem i że u Was macierzyński trwa aż 39 tygodni!
no napisalam wczesniej:-) zostalo mi 4 tygodnie pracy dokladnie i koniec;-) 39 tygodni jest platne a sam macierzynski urlop trwa rok chyba 52 tygodnie o ile dobrze pamietam:happy2:

Hej Dziewczyny, ja tak tylko na chwilkę wypoczywam u rodzinki, Pozdrawiam Wszystkie bardzo serdecznie :-) Ojjjj ależ będę miała do nadrabaiania ;-)
Miłego dzinka :-) OOOOO kurcze przegapiłam moją stódniówkę ;-) zostało 98 dzionków !!!!!
Witaj i odpoczywaj dużo :-)
A mi dzisiaj konczy sie zwolnienie musze isc na 14 do pracy a plecy dalej mnie bola:baffled: poza tym mam stresa pewnie pojde od razu na dywanik do menadzera juz nie zlicze ile razy sie zwalnialam z pracy bo cos mi sie nagle pogorszylo...tylko chyba ja w tej calej fabryce tak robie:sorry2: mam wrazenie ze wszyscy patrza sie na mnie jak na wariatke tam jest tak nieprzyjemna atmosfera kazdy gada na drugiego az sie boje tam wracac...do tego moj facet jest w pracy i nie ma kto mi nagadac ze nie ma sie czego bac:baffled: nie wiem jak ja to dzisiaj przezyje
Współczuję! Nie ma nic gorszego jak kiepska atmosfera w pracy. Ja chętnie już zakończyłabym zwolnienie i wróciła do swojej.
Nie przejmuj się! dasz radę.
Dziekuję Justynko i reszcie dziewczyn :-)

Robiłam dziś test na cukrzycę ( słynna glukoza)...
MASAKRA!!!! MImo ze miałam sok z cytryny:-Dcoś wstrętnego:-DPierwszy łyk jeszcze spoko bo kwaśne ale potem...nie wiem jak Wy ale ja tortury przeszłam...zrobiło mi się gorąco w połowie picia, głowa w oknie..

ja też na szczęście po badaniu. masakra...

Miłego dnia życzę!

Ja miałam w 19 tc sprawdzane narządy maluszka, a teraz 25-go sierpnia będę miała jeszcze badane serduszko, bo w 19 tc było jeszcze za małe ! mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :-)

co zrobić z takimi pożólkłymi plamami na ubrankach bo mi zrobiło się coś takiego na paru po Zuzi :wściekła/y:i nie wiem czy moge zamoczyć to w vanish-u i jeszcze raz wyprać w proszku dla dzieci ??? a może to nic nie da?

Ja też miałam kilka ubranek zżółkłych. moczyłam 2 godz w Vanishu, potem wygotowałam Teraz są bielutkie. Jeszcze będę je prac w Loveli.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry