dziubasek08
Fanka BB :)
na usg połówkowym lekarz sprawdzał organy dzidzi.Dziewczyny czy na którymś USG miałyście sprawdzane nerki, płuca, mózg Maleństwa?
Trzymajcie się cieplutko!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na usg połówkowym lekarz sprawdzał organy dzidzi.Dziewczyny czy na którymś USG miałyście sprawdzane nerki, płuca, mózg Maleństwa?
Ja miałam w 22 tc. Mózg, móżdżek, serce, nerki, wątroba, kręgosłup,kanały pępkowe i liczenie paluszków :-)Dziewczyny czy na którymś USG miałyście sprawdzane nerki, płuca, mózg Maleństwa?
no napisalam wczesniej:-) zostalo mi 4 tygodnie pracy dokladnie i koniec;-) 39 tygodni jest platne a sam macierzynski urlop trwa rok chyba 52 tygodnie o ile dobrze pamietamkochana a kiedy zamierzasz iść na macierzyński ? słyszałam, że możesz 11 tygodni przed porodem i że u Was macierzyński trwa aż 39 tygodni!
Witaj i odpoczywaj dużo :-)Hej Dziewczyny, ja tak tylko na chwilkę wypoczywam u rodzinki, Pozdrawiam Wszystkie bardzo serdecznie :-) Ojjjj ależ będę miała do nadrabaiania ;-)
Miłego dzinka :-) OOOOO kurcze przegapiłam moją stódniówkę ;-) zostało 98 dzionków !!!!!
Współczuję! Nie ma nic gorszego jak kiepska atmosfera w pracy. Ja chętnie już zakończyłabym zwolnienie i wróciła do swojej.A mi dzisiaj konczy sie zwolnienie musze isc na 14 do pracy a plecy dalej mnie bola poza tym mam stresa pewnie pojde od razu na dywanik do menadzera juz nie zlicze ile razy sie zwalnialam z pracy bo cos mi sie nagle pogorszylo...tylko chyba ja w tej calej fabryce tak robie mam wrazenie ze wszyscy patrza sie na mnie jak na wariatke tam jest tak nieprzyjemna atmosfera kazdy gada na drugiego az sie boje tam wracac...do tego moj facet jest w pracy i nie ma kto mi nagadac ze nie ma sie czego bac nie wiem jak ja to dzisiaj przezyje
Dziekuję Justynko i reszcie dziewczyn :-)
Robiłam dziś test na cukrzycę ( słynna glukoza)...
MASAKRA!!!! MImo ze miałam sok z cytrynycoś wstrętnegoPierwszy łyk jeszcze spoko bo kwaśne ale potem...nie wiem jak Wy ale ja tortury przeszłam...zrobiło mi się gorąco w połowie picia, głowa w oknie..
co zrobić z takimi pożólkłymi plamami na ubrankach bo mi zrobiło się coś takiego na paru po Zuzi i nie wiem czy moge zamoczyć to w vanish-u i jeszcze raz wyprać w proszku dla dzieci ??? a może to nic nie da?