dziubasek08
Fanka BB :)
Moje też zmalały i miękkie się zrobiły. Ale dlaczego to nie wiem???ja zwrocilam uwage ze moje piersi to jakieś miekkie sie zrobily
tez tak macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje też zmalały i miękkie się zrobiły. Ale dlaczego to nie wiem???ja zwrocilam uwage ze moje piersi to jakieś miekkie sie zrobily
tez tak macie?
Kochane moje, dziękuję za wsparcie. Przygotowania do wyjazdu pełną parą!
Ja od 6:30 ale noc również w strzępach, jak to ujęłaś. Głównie z powodu zatkanego nosa. Biorę otrivin no ale tam są odpowiednie dawki - tzn nie powinno się częściej niż 3 razy na dobę Na dodatek jeszcze krew z nosa mi się puściła. Próbowałam spać z głową wyżej żeby nos mi się nie blokował no ale to to pomagało do zaśnięcia tylko a później to już się nie kontrolowałam więc po godzinie znów ten sam problemoj ja też od 5 na nogach, a reszta nocy w strzępach przespana
tez mam mogreny. Smaruję natomiast olejkiem lawendowym lub wkraplam do domku zapachowego, a na czoło kładę mrożonkę ;-)Kasiulla ja miewam czesto bóle głowy bo mam migreny i wtedy pomaga mi właśnie nasmarowanie skroni amolem no i połozenie sie na troche.... nie biore tabletek bo musoiałabym ich wziasc mnóstwo a nie chce... spróbuj tego sposobu...