reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Właśnie jestem po wizycie.... i widziałam serduszko... od razu mi lżej:).. No szczęśliwa jestem strasznie!:-)

Hej, wiele z Was w wątku "Zapoznajmy się" pisze, że czujecie, że to będzie synek:happy: Jeśli mogę spytać: skąd to przeczucie, czy to po prostu intuicja? Pytam, bo ja na razie, nie mam pojęcia:zawstydzona/y:...... Pozdrowienia dla wszystkich Listopadówek, także tych nowych!!!

Czesc
Byłam wczoraj na usg no i ciąża jest, dobrze umiejscowiona ale troche mniejsza niz wg OM. ponieważ mam długie cykle. No i serduszka jeszcze nie było :-( no ale ma prawo nie byc. Gdzies za tydz. lub 10 dni póję znowu. Jak bardzo bym chciała żeby to już minęło...
Mnie trochę mdli ale muszę chyba mniej jesc a częsciej. I brzuch mnie tak ciągnie i trochę boli ale powiedzieli mi że tak to jest. Pozdrawiam!!!!

Kochana napisz coś u nas bo tęskno nam Ku Tobie. I martwimy się o Ciebie!!

Wszystkim ciężaróweczkom listopadowym życzę spokojnych miesięcy aż do rozwiazania w terminie oraz spokoju i radości z tych wspaniałych chwil przygotowania do najważniejszej roli w naszym życiu.. roli MATKI!

Buziaczki

Cześć dziewczyny!!!!!!!!
A ja na dzisiejszej wizycie u lekarza, jak zobaczylam jak bije serduszko:-D malego ludzika w moim brzuchu, to od razu zapomnialam że jakies mdlosci mialam.!!!
Ma 10mm i tętno154uderzenia na minute.
Pozdrawiam i wam tez zycze tyle radosci ;-)
to super::) ja plaklam jak glopia jak pierwszy raz uslyszlam bicie serduszka fasoleczki:tak:
Witam wszystkie przyszle mamusie i mamusie . Mam termin na 9 listopada . ( jest to moj 7 tyd. i 4 dzien. ) wczoraj bylam u lekarza i zobaczyla jak mojemu malenstwu bije serduszko . najpiekniejszy widok na swiecie .:-)
Gratulacje;)

witajcie wieczorowa pora:)

u mnie nawet oki mdli mnie potwornie i spac mi sie cche co chwilke....eh...uroki ciazy...heheh

witam wszystkie mamuśki :-D ja również zaliczam się do grona listopadówek.. mój termin to 9 listopad. 18 marca byłam na pierwszym usg- niesamowite wrażenia chociaż moja kruszynka nawet "fasolki" nie przypomina :-p 6 kwietnia idę na kolejną wizytę i już się nie mogę doczekać

Kasiiula ja sie dzis czujesz nic nie piszesz?przeszlo Ci?

Alisa79 jezeli chodzi o przeczucie to powiem szczerzeze ty razem go nie mam,w pierwszej ciazy mialam przeczucie ze to bedzie dziewczynka a teraz nic.Mojej kolezance sie snilo ze urodzilam dziewczynke i jest pewna ze tak bedzie :) fajnie by bylo

slodziuka_e i Patiss witamy w naszym gronie :)

reklama
Oliwka - kiedy moja przyjaciółka była w ciąży mi sie śniło w nocy że urodziła dziewczynkę i nawet przy porodzie byłam:-D Rano przyszedł jej mąż i powiedział ze w nocy pojechała do szpitala i urodził sie chłopczyk (nie wiedzieli co będzie). Niektórzy mówią ze sny są odwrotne, przekonamy sie na ok 7 misięcy.:tak:

Dziewczynki - bardzo Wam gratuluje serduszek, rzeczywiście wzruszająca chwila, z pierwszej ciąży ten moment pamiętam najlepiej, no i pierwsze ruchy:tak: Nie mogę sie doczekać kiedy ja zobaczę, mam gorącą nadzieje ze tak będzie:tak:

My również nikomu jeszcze nie mówiliśmy, tylko przyjaciółce, reszta sie dowie jak bede pewna ze wszystko jest ok.

Do góry