reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kurcze dziewczyny tak Wam wspolczuje z tymi wymiotami,mi jest caly dzien nie dobrze i to mnie wykancza a co Wy przechodzicie to trudno sobie wyobrazic
Trzymajcie sie kochane,jeszcze troche i bedzie lepiej
trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie pa
taa, ja do tego mam jeszcze jeden bardzo krępujący problem. Jak wymiotuje to opróżniam automatycznie pęcherz :zawstydzona/y:z resztą jak kicham albo kaszlę też. TO się nazywa wysiłkowe nietrzymanie moczu. W poprzedniej ciąży dopadło mnie dopiero w 3 trymetrze ale fakt, że długo jeszcze po porodzie tak miałam a teraz od samego początku :szok: ciągle się boę, że się zsikam w pracy :baffled:

reklama
witam jako pierwsza dzis z samego ranca:)))jestem tu nowa od 3 dni...z tego co wyliczylam sama to termin na 16 listopada,u lekarza jeszcze nie bylam-wybieram sie w ciagu 2 najblizszych tygodni:)))
pozdrawiam
Ania

Witaj Anja! ja też jeszcze nie dostałam się do lekarza..mam nadzieje że w środę się uda:-) Już nie mogę się doczekać! wdłg kalkulatora BB termin mam n a17 listopada:-D

Cześć Mamuśki

2 dni nie zaglądałam na forum, a tu tyle nowych listopadówek. Wszystkie gorąco pozdrawiam.
Czytam sobie wasze posty żeby nie zasnąć w pracy i pocieszam się, że nie tylko ja zasypiam na stojąco. No ale czas wracać do roboty bo jak się zorientują co ja w czasie pracy robie to długo nie popracuję.
Pa

Witajcie widac ze nas jest coraz wiecej...oby.....sie wszytkie udzielaly a bedziemy meili niezla ekipe.....hhehe...:tak:

WItajcie...u nas wreszcie sloneczko:):):):) za oknem....

mecza mnie wymioty ale jakos to przezyje dla fasoleczki mojej;):

Cześć wszystkim mamusiom, dzisiaj dowiedziałam się że do was dołącze :))) jeśli chodzi o objawy to już zaliczyłam mdłości 2 razy, poza tym ciągłe bym leżała albo spała, nie umiem się skupić na nauce, no i obolałe piersi i odczucie że coś jest w moim brzuszku bo czasami mnie zaboli leciutko :))

cześć dziewczynki!! własnie się dowiedziałam że będę listopadową mamusią :))
od razu mam do was pytanie bo ja jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie ciążowej u gina. wybieram się w piątek :)) powiedzcie mi jakie badania kazał wam zrobić?? bo ja wolałabym wczes niej zrobić, żeby zaoszczędzić kasę. Do gina chodzę prywatnie więc jak pójdę i każe mi przyjść później z wynikami to już będę miała z głowy :))) tylko napiszcie jakie badania??

Witam,

obowiazkowo musisz zrobic badania:
- morfologia
- czy masz kile - nie pamietam jaki to skrot dokladnie
- grupa krwi - jesli nie masz jeszcze takiego papierka
- glukoza na czczo
- mocz
Ja dodatkowo zrobilam:
- toksoplazmoza
- hormony tarczycy

reklama
Do góry