reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A mnie od niedzieli bardzo często twardnieje brzuszek. Staram się dużo odpoczywac, jednak z 3 letnim dzieckiem nie zawsze mogę sobie poleżec ile bym chciała :-( Dziś mam wizytę, mam nadzieję, ze z dzidzią wszystko w porządku:zawstydzona/y:

a ja dzisiaj jadę nad solinę na kilka dni odpocząć... zobaczymy czy mi się uda...
:-p
nad soliną jest pięknie :)) uwielbiam tam jeździć :))) Ty masz troszkę dalej niż ja :)) a jedziesz sama czy z tatusiem dziecka :))

Lucy witaj wśród nas ciężarówek, troszkę późno do nas dołączyłaś, czyżby jakieś kłopoty czy tak wyszło?? ważne że jesteś :))

lucy wiesz już co będziesz miała??
zapisz się na wątku lista listopadówek to cię kasia umieści na liście bez komentarzy
napisz kiedy masz termin om i usg
jaka płeć
imie maleństwa :)

madzia na pewno wszystko będzie oki :)) trzymamy kciuki :)) daj znać jak po wizycie :))
Ja też ostatnio nie mogę długo spać :)) kłade się dopiero koło 23 a już o 6 się budzę i nie mogę zasnąć. A w sumie nie czuje się wyspana.

a ja dzisiaj jadę nad solinę na kilka dni odpocząć... zobaczymy czy mi się uda...
:-p
ale tobie fajnie latam do pracy codziennie nie ma mowy o odpoczywaniu jeszcze tak 6 tygodni a potem zaczynam urlop macierzynski nie moge sie doczekac...;-)
a przedwczoraj poszlam do biura wypisac sobie urlop bo mi 4.5 dnia zostalo a menadzer do mnie ze nie dostane bo niedlugo bede miala dllluuuugggggiiiiii urlop:laugh2: zarty sobie stroi ja do niego ze musze i koniec i wzielam 2 dni w przyszlym tygodniu poodpoczywam nieco i po sklepach polatam chociaz tu w anglii mowia zeby ciezarne siedzialy w domu i unikaly tlumow i publicznego transportu strasznie boje sie swinskiej grypy:szok:

A ja przeżyłam rano chwile grozy:-(. Dostałam potwornego skurczu i biegunki. I tak co pięć minut przez połtorej godz:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Najgorsze, że nie wiedziałam kompletnie, co jest przyczyną a co skutkiem:zawstydzona/y:. Czy mam biegunkę z bólu, czy ból z biegunki. Najgorsze, ze to wszystko dość regularne skurcze!:-:)zawstydzona/y: Tyle że w miarę przytomnie wymacałam macicę i była w miarę miękka... Teraz już przeszło... Wydaliłam chyba zawartość tygodnia!!:confused2::zawstydzona/y:. Lezę teraz i odpoczywam!!! Ale się strrasznie przerazilam....:-(

Witam
dzięki za zainteresowanie,
tak, leżałam w szpitalu ze względu na cukrzycę tylko,
na produkty light uważam, miałam na myśli produkty mleczne, ale macie rację na aspartam trzeba uważać
żegnam się na trochę, bo wyjeżdżam na dłużej, będę w domku pod koniec sierpnia (jak cudem będę miała dostęp do netu to się odezwę)
witam nową listopadówkę,
trzymam za Was kciuki, pozdrowionka

reklama
raczej nie, inny zapach. Ale dziś nic już nie ma. Będę bacznie obserwować, a potem i tak pójdę do apteki po ten test. Dzwonilam wczoraj do lekarza ale jest na urlopie do 4 sierpnia, za granicą i poza zasiegiem (w sumie ma facet prawo)
skontaktuj się z innym lekarzem, nie ma co panikować , ale specjalnie to ty dalej nie czekaj, lepiej się upewnić, że wszystko ok.

Do góry