laparada
Fanka BB :)
a ja dzisiaj jadę nad solinę na kilka dni odpocząć... zobaczymy czy mi się uda...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nad soliną jest pięknie ) uwielbiam tam jeździć )) Ty masz troszkę dalej niż ja ) a jedziesz sama czy z tatusiem dziecka )a ja dzisiaj jadę nad solinę na kilka dni odpocząć... zobaczymy czy mi się uda...
ale tobie fajnie latam do pracy codziennie nie ma mowy o odpoczywaniu jeszcze tak 6 tygodni a potem zaczynam urlop macierzynski nie moge sie doczekac...;-)a ja dzisiaj jadę nad solinę na kilka dni odpocząć... zobaczymy czy mi się uda...
skontaktuj się z innym lekarzem, nie ma co panikować , ale specjalnie to ty dalej nie czekaj, lepiej się upewnić, że wszystko ok.raczej nie, inny zapach. Ale dziś nic już nie ma. Będę bacznie obserwować, a potem i tak pójdę do apteki po ten test. Dzwonilam wczoraj do lekarza ale jest na urlopie do 4 sierpnia, za granicą i poza zasiegiem (w sumie ma facet prawo)