mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
26 płatnych i 16 bezpłatnych na urlopie macieżyńskimaha a to nie wiedzialam a ile tam macie tygodni ?
w razie czego jest jeszcze bezpłatny urlop rodzicielski ale już nie pamiętam ile tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26 płatnych i 16 bezpłatnych na urlopie macieżyńskimaha a to nie wiedzialam a ile tam macie tygodni ?
witaj!Witam jestem tu nowa ma na imię Lucyna i chciałabym dołączyć do listopadówek termin mam na 30.11 jestem w 21tc to bedzie moje pierwsze dziecko
pozdr
nie pomaga nic....próbowałaś mleka zimnego albo migdałów bo tylko o tym słyszałam
mnie łapie non stop.... no siedzę i nagle nie mogę złapać powietrza... nawet jak leżę czy bawię się z kotkiem...ja tam specjalnie migdały kupiłam i po nich to jeszcze gorsza zgaga....
a chcialam was zapytac czy łapie was bezdech? ja zauwazylam ze jak klade sie spac musze poleżeć chwile bo nie dam rady zlapac powietrza... tez tak macie?
Witam jestem tu nowa ma na imię Lucyna i chciałabym dołączyć do listopadówek termin mam na 30.11 jestem w 21tc to bedzie moje pierwsze dziecko
pozdr
podpisuję sie pod tym a rodzicielski chyba też jest 2 tyg....26 płatnych i 16 bezpłatnych na urlopie macieżyńskim
w razie czego jest jeszcze bezpłatny urlop rodzicielski ale już nie pamiętam ile tego
"You may take unpaid parental leave either as a single block of 14 weeks or, with your employer's agreement, as smaller blocks, broken up over a period of time"podpisuję sie pod tym a rodzicielski chyba też jest 2 tyg....
ale nie wiem
jeszcze
tata może wziąść "tacierzyński" 2 tyg od pierwszego dnia narodzin dziecka.....
raczej nie, inny zapach. Ale dziś nic już nie ma. Będę bacznie obserwować, a potem i tak pójdę do apteki po ten test. Dzwonilam wczoraj do lekarza ale jest na urlopie do 4 sierpnia, za granicą i poza zasiegiem (w sumie ma facet prawo)kilolek
a może to kropelki moczu a nie wody....?
Tak czy siak, na bank skonsultuj to z lekarzem!