madziek
listopadówka 2009 :)
Dziewczynki coś dla nas!!!
dziś na Discovery o 22:30 "Doskonałość ciała Od zapłodnienia do narodzin"
Ja będę oglądać![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
dziś na Discovery o 22:30 "Doskonałość ciała Od zapłodnienia do narodzin"
Ja będę oglądać
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiatm nową mamusiędzieki dziewczyny za tak cieple przyjecie![]()
Dziewczynki melduje sie po długiej przerwie jako już mezatka :-):-):-) slub udal sie idealnie, skromnie, ale cudowniezdjecia napewno wstawie po powrocie z Polski. Narazie nie mam dostepu do netu bo siedze u rodziny na wsi, obzeram sie i probuje odpoczac po weselu kuzynki.
W piatek bylam na USG i widzialam mojego malego grubaska. Wedlug USG jest starszy o kilka dni ale zdrowiutki. Kolejny raz dostalam potwierdzenie ze bede miec synusia bo maly wymachiwal klejnotami w kazda stronedostalismy kilkuminutowy filmik i podziwiam go kiedy tylko moge.
nie jestem w stanie nadrobic teraz wszystkiego ale po powrocie bede miec duzo czasu to napewno poczytam co tam u was bylo slychac przez te kilka dni :-)
buziaczki i pozdrowionka Mamuski :*:*
cześć kobietki ! ja tylko na chwilkę. za dwa dni kończy mi się urlop w Polsce, więc jak tylko będę w domku to zdam relację z pobytu i wrzuce zdjecia.
Ogólnie byłam na USG 4D, widziąłam mojego szkrabka, jego oczka usteczka raczki brzusio nózki. widziąłam jak fika. mam cąły filmik i mnóstwo zdjęć.
niestety ;( Krystianek - bo takie imię wybraliśmy i już chyba zostanie - ma problem z prawą nerką i lewą komora serca. zmiany te trzeba moitorować, więc w Anglii muszę od razu kontaktować się z położną i umawiać na badania. niby nic poważnego, ale trzeba monitorować.
dzidziuś dokazuje czasem tak, ze aż musze go upominać, żeby się troszkę uspokoił, bo mnie brzuszek boli
całą relację zdam za kilka dni i wtedy też poczytam co się u Was wydarzyło przez ostatnie 3 tygodnie.
pozdrawiam serdecznie)
ból przy robieniu porannego siusiu promieniujący od prawego jajnika i rozchodzacy sie do prawej nerki, utrudniający siusianie i w ogóle oddychanie bo jets tak silny.
to samo przy leżeniu dłużej na lewym boku - ból w tych okolicach tak silny że nie można samemu się przełożyć na drugi bok.
ma któraś coś podobnego lub miała ???? bo ja mam i bardzo sie tym martwię ...