kaśka k
Fanka BB :)
co do wizyt to raczej zależy od stanu mamusi i dzidzi i od przyzwyczajeń lekarza
ja już chodziłam co 2 3 4 tygodnie teraz idę po 1 tygodniu
luzik
ja już chodziłam co 2 3 4 tygodnie teraz idę po 1 tygodniu
luzik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelia, mam identycznie, coś jakby odparzenie, czy coś takiego, troche swędzi , trochę piecze. Dokładnie tak, jak to opisujesz. Nie wiem, co to. W każdym razie zamierzam potraktować to lactovaginalem chyba, a teraz robię okłady z maślanki... Dodam jeszcze że srom mam jakby trochę obrzęknięty...
Kilolek , ale fajowo!!!
A ja byłam u ginki z moim swędzocym kroczem. Przepisała pimafucin. A przy okazji zbadała mnie ginekologicznie i powiedziała że mam za twardą macicę jak na 24tc. Cały czas teraz brałam no spę, a teraz przepisała mi jeszcze relanium. Zdziwiłam się, ale zakładam że to ona jest specjalistką,w dodatku od patologii, więc ufam. Mam brać jedną tabletkę 0,2 na noc. Co o tym myślicie? Słyszałyście żeby ktoś brał relanium w ciąży?Proszę piszcie, bo trochę się jednak boję...
Miałam tak na początku ciąży i dostawałam globulki dopochwowe, bo miałam grzybka. najpierw dostałam Nystatynę, a później miałam Pimafucin. I po nystatynie mi przeszło.No dokładnie-ja Wam juz pisalam , że mam jakieś zapalenia od ponad 2 miesięcy-gin twierdzi, że taka moja uroda i mam brac Pimafucin.
Tylko, że to mi kurka wodna pomaga na moment !!!!
Na własna rękę zrobiłam sobie posiew moczu-jutro odbiorę wyniki.
Może coś wyjdzie co mi jest.
Moja Mała Mi jest caly czas nie tyle zaczerwieniona , ale opuchnięta bardzo, że wiecie jak się ją chcę rozszerzyć to boli i otworek jest malutki :-)
Przepraszam, że tak dokładnie opisuje , ale macie może tez tak ?
Piecze i swędzi mnie też w okolicach łechtaczki i całej tej górnej części..
ja mam pimafucin, bo mam uupławy, ale jak wczoraj na noc wzięłam to rano wszystko mnie piekło! Zobaczymy co będzie jutro, bo może to nie po leku tylko infekcja sie pogłębia. Teraz jest ok.I pomaga Ci ten Pimafucin ? Bo mi chwilowo, i mam już dość tego dyskomfortu....