reklama
od paru dni tez w nocy nie wstaje na poczatku sie tym martwiłłam i nawet chce zapytac o to mojego ginia...moze i cos w tym jest ze malenstwo sie przeniosło...dobrze ze nie jestem sama z tym...ja narazie przestałam wstawać po nocach
idę o 23 potem o 6 rano kiedy budzi mnie maleństwo
ale też niedawno latałam w nocy co 2 godzinki
nie wiem czy mi się dzidzia podniosła i zeszła z pęcherza czy o coś innego chodziło
anadri - radzilabym Ci jednak jak najszybciej skontaktowac sie z jakims lekarzem, najlepiej chirurgiem, bo moze to byc zapalenie wyrostka. Lepiej to sprawdzic A nacisnij reka ok 2-3 palcow powyzej prawej pachwiny, jak bol jest silny to nie zwlekaj. A noga prawa Ci nie drętwieje?
Ja z tym wstawaniem miałam koszmar, jak maluszek siedział mi tyłkiem przy samum pęcherzem. Co się poruszył, to miałam kilka sekund by dobiec do łazienki . Kilka dni po usg przeniósł się na bok i już mnie tak nie ciśnie, co nie znaczy, ze 2-3 razy nie wstaję, zazwyczaj o tych samych godzinach. Czasem sama się do siebie śmieje, ze wszystko jak w zegarku
kilolek
podwójna listopadowa mama
oj to uważaj na siebie!!Mnie też trochę nie było tutaj
Klaudzia gratuluję i wszystkiego naj na nowej drodze życia
Witam nowe listopadówki,
Leżałam 2 dni w szpitalu, bo jednak chyba mam cukrzycę ciązową, na razie przez 2 tyg mierzę sobie poziom cukru i staram się trzymać dietę, żadnych słodyczy i dużo produktów light i póki co działa, cukier nie skacze aż tak wysoko, za 1,5tyg do kontroli i powiedzą co i jak dalej, ech to tyle u nas
pozdrowionka
witaj!Witam dziewczyny!
Ja mam aktualnie 22tc, koleżanka poleciła mi to forum zatem jestem
Termin mam na 21 listopada i spodziewam się chłopca
Imienia jeszcze nie uzgodniliśmy, był pewniak dla dziewczynki - a tu buch, niespodzianka i jest chłopiec. Mam nadzieję, ze uda mi się zadomowić na tym forum, szczególnie, że bardzo rzadko korzystam z takich udogodnień jak wymiana "danych" na form.
Pozdrawiam Wam ciepło i postaram się nadrobić lekturę Waszych wypowiedzi.
iza i inne dziewczyny na diecie cukrzycowej i uzywajace produktow typu light, ktore zamiast cukru zaiwraja slodzik, a zwlaszcza aspartam, chcialam was przed tym ostrzec, ze nie zbadano do tej pory wplywu slodzikow na plod, ale u doroslych wywoluje wiele roznych chorob, m.in raka, zwlaszcza mozgu. sama uzywalam slodzikow przez chyba 8 lat, w tym przez 4 aspartam, ale jakis czas temu dziewczyny z inne go forum kazaly mi wygoglowac sobie "aspartam" albo obejrzec filmiki na you tube i od tego czasu bardzo ograniczylam, a w ciazy wogle odstawilam. wole pomeczyc sie juz z tym cukrem, a dla diabetyczek bezpieczniejsza, choc tez nie najlepsza, jest fruktoza
dla zainteresowanych tutaj jest link do filmu nadanego na kanale PLANET, aspartam, rakotrorcza slodycz
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=tRHWD3N0w6I"]YouTube - Aspartam - Rakotwórcza Słodycz 1/6[/ame]
mam nadzieje, ze nie zasmiecilam watku
dla zainteresowanych tutaj jest link do filmu nadanego na kanale PLANET, aspartam, rakotrorcza slodycz
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=tRHWD3N0w6I"]YouTube - Aspartam - Rakotwórcza Słodycz 1/6[/ame]
mam nadzieje, ze nie zasmiecilam watku
reklama